Actualitate Recomandări

Copil căzut în râu la Târlișua, scos din apă în stop cardio-respirator. Băiatul nu a mai putut fi salvat

Mai multe echipaje de intervenție din cadrul ISU și IPJ Bistrița-Năsăud au executat o misiune de căutare a unui băiețel în vârstă de 8 ani, căzut în râul Ilișua pe raza localității Târlișua. Au participat la căutări echipajul de prim ajutor SMURD, un echipaj de pompieri cu accesorii specifice, echipaj de scafandri de la Detașamentul de Pompieri Bistrița, polițiștii din cadrul Secției 5 Poliție Rurală Petru Rareș.

Băiețelul a fost scos din apă de către un echipaj de pompieri, în stop cardio-respirator, iar echipajul de paramedici a început aplicarea protocolului de resuscitare. În sprijin a fost direcționat la locul solicitării echipajul de terapie intensivă mobilă SMURD.

Din păcate, după aproximativ 80 de minute de aplicare a protocolului de resuscitare, organismul băiețelului nu a răspuns manevrelor aplicate, echipajul de terapie intensivă mobilă SMURD fiind nevoit să îi declare decesul la locul solicitării.

Băiețelul a fost găsit și scos din apă la aproximativ 4 minute după ajungerea echipajului de pompieri, informează ISU Bistrița-Năsăud.

”O tânără a sesizat prin 112 faptul că, pe raza localității Târlișua, un copil a căzut în valea râului Ilișua și s-a înecat. Acesta a fost găsit și scos din apă, însă din nefericire, a decedat. Polițiștii au stabilit că este vorba despre un minor în vârsta de 8 ani, din Răcăteșu, comuna Târlișua. Polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Petru-Rareș au întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă și continuă cercetările pentru a stabili împrejurările exacte în care a avut loc tragicul eveniment”, a precizat Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS