Actualitate Recomandări

Tineri prinși de polițiști având plicuri cu substanțe interzise asupra lor (VIDEO)

Polițiștii de la Ordine Publică au depistat doi tineri, aflați alături de un altul, într-o mașină parcată în Bistrița având asupra lor plicuri cu substanțe psihoactive.

”În cadrul acțiunii desfășurate ieri, în jurul orei 20.00, pe raza municipiului Bistrița, polițiștii Biroului de Ordine Publică au observat un autoturism parcat, iar ocupanții acestuia având un comportament neobișnuit. În autoturism au fost identificați trei tineri din Șieu Odorhei și Bistrița, cu vârste cuprinse între 21-22 de ani.

În urma controlului asupra a doi dintre aceștia, polițiștii au descoperit 15 plicuri care conțineau substanțe susceptibile a avea efect psihoactiv. Plicurile cu substanțe au fost ridicate, urmând a fi înaintate structurii competente în vederea efectuării de cercetări”, informează Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

Etichete

8 comentarii

  • Toti isi dau cu plicurile in nas. Nu doar puii de taranus. Actiuninde combatere a drogurilor ar trebui facute zilnic.
   Incepeti cu scolile.

  • Gata. Problema drogurilor e rezolvată. O captură record!
   Felicitări Poliției!
   Penibil!

  • Tăranul își vede ogorul plin de buruieni până hăt în zare . Ce face țaranul?
   Dă odată cu săpăliga, se intoarce în sat și se laudă că a rezolvat problema.
   Tipic românesc!

  • Când veți destructura rețelele de dealeri, când o să acționați cu dăruire pt binele cețațenilor din acest oraș, atunci să dați informații și articole în presă.
   Aș vrea să văd o Poliție puternică, activă, implicată. Problema e foarte gravă și trebuie tratată cu maximă seriozitate!

  • Atât timp cât există portițe de tergiversare a dosarelor, tot felul de chichițe de a scăpa infractorii de dosare iar judecătorii foarte blânzi in soluțiile date (sa nu vb de fapte de corupție) nu vom avea o societate curata. Bineînțeles trebuie reiterată și lipsa educație un sistem prăbușit complet in Romania. Așa că sa nu aruncam cu pietre numai într-o instituție care cu puținul pe care îl are și la cat este de și subfinanțată și decredibilizata inca este la nivel judiciar o instituție de top din Europa și aici mă refer la Poliția Română. Clasa politică din România este orientată doar spre infractori nicidecum către cetățenii onest.

 • Io nu mai înțeleg nimic. Conform filmulețului ii “FLAGRANT DROGURI….. “ iar in articol “ au observat un autoturism in care ocupanții aveau un comportament dubios” Pai dacă o fost flagrant înseamnă ca erau filați și au fost desconspirati in momentul consumului sau comercializării iar dacă o fost o acțiune a poliției ii o descoperire intimplatoare.
  Deci ce a fost pina la urma urmeii

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.