Actualitate

Băiat de 13 ani, înjunghiat mortal lângă calea ferată din zona industrială a Bistriţei (FOTO)

Un copil de 13 ani de etnie romă şi-a pierdut viaţa, vineri, după ce a fost înjunghiat în piept, incidentul având loc în zona industrială Bistriţei, lângă calea ferată din faţa fabricii Rombat, la faţa locului sosind mai multe echipaje de poliţişti pentru a stabili cum s-a produs incidentul. Copilul a fost ucis cel mai probabil de un băiat de vârstă apropiată, în urma unei altercaţii.

Fapta s-a petrecut loc lângă o cale ferată din zona industrială.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bistriţa, Marius Rus, în urma unui apel primit la 112 în jurul orei 11.00, la faţa locului a ajuns un echipaj SMURD care l-a găsit pe copilul de 13 ani în stare de inconştienţă.

El a precizat că băiatul avea o plagă înjunghiată în stern, care era destul de adâncă, iar medicii au încercat să îl resusciteze, însă fără rezultat, copilul fiind declarat decedat.

La rândul său, şeful Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud, comisar şef Ovidiu Mureşan, a declarat că băiatul de 13 ani, de etnie romă, din judeţul Cluj, a fost înjunghiat în torace cu un briceag, în urma unei altercaţii cu persoane din anturajul său, se pare în număr de patru, cel mai probabil de vârste apropiate.

Potrivit acestuia, băiatul a fost găsit pe calea ferată, poliţiştii făcând cercetări pentru a identifica şi prinde autorii care au fugit de la locul faptei, unde, aflând de cele întâmplate, au sosit de urgenţă şi părinţii copilului ucis, care a fost atacat în timp ce mergea alături de sora acestuia, în vârstă de 8 ani, după apă.

În zonă au venit mai multe echipaje de poliţişti pentru a stabili cum s-a produs incidentul, apoi şi reprezentanţi ai Serviciului de Medicină Legală, pentru a duce trupul băiatului la morgă.

1 ucidere 2 mai 2 crima 2 mai 3 crima 2 mai 4 crima 2 mai 5 crima 2 mai 6 crima 2 mai 7 crima 2 mai 8 loc crima 2 mai 9 crima 2 mai 10 crima 2 mai 11 crima 2 mai 12 crima 2 mai 13 crima 2 mai 14 crima 2 mai 15 crima 2 mai 16 crima 2 mai

1 comentariu

  • … de cinste pentru Bistriţa europeană!
    Oare aştia o frecventat concertele free date de Măria Sa primarul, cu muzichie d-aia de operă?

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS