Actualitate Politică

Corneliu Vadim Tudor, amendat cu trei mii de lei fiindcă a jignit-o pe Anca Cârcu

Europarlamentarul Corneliu Vadim Tudor a fost amendat cu trei mii de lei de membrii Consiliului Naţional pentru Combaterea Discriminării fiindcă a jignit-o pe Anca Cârcu în mai multe emisiuni televizate. Fosta candidată a PRM la o funcţie de deputat spune că îi cere Tribunului şi daune morale de 100.000 de euro şi că nu se va lăsa până nu va primi banii de la el.

Potrivit Ancăi Cârcu, membrii Consiliului Naţional pentru Combaterea Discriminării, CNCD, l-au amendat recent pe fostul preşedinte al Partidului România Mare, PRM, cu 3.000 de lei, întrucât a jignit-o în mai multe emisiuni televizate. Anca Cârcu l-a reclamat la CNCD în două rânduri, ambele petiţii fiind soluţionate cu amendă pentru Vadim, una cu 1000 de lei iar cealaltă cu 2.000 de lei. Mai mult, Anca Cârcu l-a acţionat şi în instanţă pe eurodeputat, cerându-i 100.000 de euro pentru că a jignit-o.

În momentul în care s-a prezentat la sediul CNCD, Anca Cârcu a declarat că Vadim “nu poate face faţă unui discurs” cu ea. ”Pot să vă relatez ce au spus cei din şedinţă, că până în data de 7 septembrie se va da un verdict final, amendă şi dacă cineva nu este de acord va putea face recurs. Va intra în discuţie până în data de 7. Eu cred că va primi amenda maximă”, a declarat atunci Cârcu.

Totodată, ea a afirmat că Vadim Tudor nu poate să facă faţă unui discurs şi că fostul şef al partidului sfidează CNCD.  ”Vadim nu poate face faţă unui discurs cu mine chiar dacă este un munte de cultură. Este trist, dar şi Vadim sfidează această instituţie a statului care este CNCD. Dânsul a sfidat oameni care l-au ajutat şi oamenii cu un punct puternic de vedere. Dânsul aşa face, doar că eu am timp să mă joc cu el”, a mai spus ea.

”Este bine, domnule Vadim, că în sfârşit aveţi frică de cineva. Este greu să vă supuneţi în faţa unei femei care chiar nu are ce pierde”, a continuat Anca Cârcu.

Ea a solicitat ca Vadim să plătească o amendă de 8.000 lei pentru jignirile aduse pe data de 9 mai, când fostul lider al Partidului România Mare i-ar fi cerut să îi arate lenjeria intimă.

2 comentarii

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.