Actualitate Recomandări

Corpul de Control ADI Deșeuri continuă verificarea platformelor de colectare și a pubelelor galbene

”Inspectorii ADI Deșeuri Bistrița-Năsăud continuă monitorizarea platformelor de colectare cu containere semi-îngropate și modul de colectare a deșeurilor reciclabile din pubelele galbene. Eforturile de colectare a deșeurilor reciclabile trebuie susținut de toți cei implicați în generarea acestor deșeuri. Separarea corectă a deșeurilor la sursă este un lucru extrem de important.

Efectele pozitive ale acestui efort au un impact semnificativ asupra calității vieții noastre: putem avea servicii de salubritate la costuri rezonabile; reducem poluarea județului nostru; protejăm resursele limitate ale planetei; oferim copiilor noștri un mediu înconjurător mai bun și mai sănătos.

În același timp, inspectorii Corpului de Control al ADI Deșeuri Bistrița-Năsăud au impus operatorului de colectare Supercom o golirea mai frecventă a recipienților de pe platformele de colectare cu containere semi-îngropate, acolo unde aceștia erau plini.

Contăm pe spiritul civic a cetățenilor pentru o separare corectă a deșeurilor încă din gospodăriile fiecăruia, pentru a crește gradul de valorificare a acestora”, transmite ADI Deșeuri Bistrița-Năsăud.

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.