Actualitate

Covor asfaltic nou pe strada care duce spre ștrandul Codrișor

Direcția de Infrastructură și Servicii din cadrul Primăriei Bistrița va turna un covor nou de asfalt pe strada Codrișor, pentru refacerea carosabilului deteriorat.

”Covor asfaltic nou pe strada Codrișor! Direcția de Infrastructură și Servicii din cadrul Primăriei Bistrița lucrează la refacerea carosabilului de pe strada Codrișor. S-a efectuat frezarea, urmează aplicarea noului strat de asfalt”, spune primarul Ioan Turc.

Strada asigură accesul spre Ștrandul Municipal Codrișor, frecventat de multă lume în perioada verii.

Primarul Bistriței, Ioan Turc, a declarat că, odată cu punerea în funcțiune a stației de mixturi asfaltice, a început un program amplu de reparații pe străzile din oraș.

Etichete

8 comentarii

 • Catre comentacii care nu se informeaza deloc unde trebuie.
  In Germania localitatea Ostelhheim landul Baden Wurttenburg nemtii au votat cu 55% pe noul primär, un refugiat sirian de 29 de ani, o premiera frumoasa pentru Germania cu adevarat lepadata de nazism si prejudecati. Am citit stirea pe Digi 24 si o transmit mai departe sa stiti si voi cum merge lumea fara ura.

  3
  25
 • Cu comunicarea lasă mult de dorit așa că lăsați o mai încet.
  Audiente odată la 3 luni, răspunsuri la hârtii deloc deși este înconjurat de 5,6 consilieri personali care pierd vremea.
  Doar imaginea contează, ne am înșelat amarnic, totul pentru campanie.

  15
  1
 • Si orasul nostru arata tot ca unul sirian ,din zona de razboi .Deci oras sirian cu primar sirian … Inshallah .Si tu tot un fel de sirian esti ca nici ei nu se prea dau in vant dupa autorizatii de constructie.

  14
  3
 • Bai baiatle. Tu trebuie doar sa citesti articolul, iar in privinta autorizatiei mele te intreb daca sti ce o zis DABIJA?

  1
  14
 • Si drumul de langa apa cand il deschidem ? La cate de greu se circula prin oras e pacat sa tinem o strada inchisa pt ca o proasta a sarit cu masina in apa ….

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.