Actualitate

Cozi la Casa de Pensii pentru bilete de tratament în stațiuni. Ce se schimbă de azi

Pensionarii care vor să plece în stațiuni balneoclimaterice la tratament i-au spus, luni, prefectului Stelian Dolha că sunt nemulțumiți pentru că trebuie să aștepte la cozi, reprezentantul Guvernului în teritoriu intervenind pentru ca să fie reorganizat modul de primirea a beneficiarilor în instituție. Începând de luni, se vor elibera numere de ordine și în baza unui tabel nominal, pensionarii își vor putea ridica biletele.

”În această dimineață, prefectul Stelian Dolha a fost prezent la Casa Județeană de Pensii, în urma unor sesizări primite de la pensionarii care așteaptă la rând de câteva ore pentru primirea biletelor de tratament. Ca urmare a discuție cu directorul Casei Județene de Pensii, rezolvarea acestei probleme prevede reorganizarea modului de primirea a beneficiarilor. Pentru a evita aglomerarea, începând de astăzi se vor elibera numere de ordine și în baza unui tabel nominal pensionarii își vor putea ridica biletele”, a transmis Instituția Prefectului.

Potrivit unui comunicat postat pe site-ul Casei Județene de Pensii, în această perioadă își ridică biletele pensionarii care vor merge în Seria a 7 în stațiuni precum 1 Mai, Bizușa, Covasna, Căciulata, Băile Felix, Eforie Nord, Geoagiu Băi, Băile Herculane, Neptun, Saturn, Sovata, Turda, Tușnad și Vatra Dornei. Criteriile de acordare a biletelor sunt publice AICI.

Din data de 14 iunie, biletele neridicate se vând la liber.

https://www.facebook.com/PrefecturaBN/posts/3795503273912468

6 comentarii

  • si de ce ii tin afara???????? nu este deschisa institutia???????? ca parca toate institutiile trebuie sa lase oamenii inauntru. sau nu?

    • Bine că prefectul ține în brațe pe directorul executiv care nu e capabil să organizeze bună desfășurare a activității casei de pensii, lăudabil domnule prefect ca avem astfel de directori ce își bat joc de bieții pensionari, puteți săi și lăudați pentru incompetență.

  • ca unul din buzau o luat o la buza rau de tot ca….era activist!
    si in bistrita se poate, semneaza te cu balan ca e mai bine….cu doua injuraturi scapi!

  • Apoi dacă prefectul numa PSD iști dea lui are la conducerea institutilor, cum sa meargă instituțiile bine. Pe lângă ca sunt psdisti sunt și incompetenți, unde sunt promisiunile mincinoase din campanie prefectule?

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS