Actualitate

”Crăciunul solidarității”. Primarul Ioan Turc adresează o invitație tuturor bistrițenilor

”O acțiune pe care mi-o doresc de anvergură: îmi doresc mult ca acest Crăciun să fie un Crăciun al solidarității, de aceea adresez o invitație tuturor bistrițenilor, asociațiilor, fundațiilor, societăților comerciale să punem împreună umărul pentru ca persoanele vulnerabile din Bistrița să se bucure de Crăciun, de sărbători”, a declarat primarul Bistriței, Ioan Turc, într-o conferință de presă.

El a detaliat: ”Așteptăm donații constând în alimente neperisabile – conserve, dulciuri, ulei, zahăr, făină, dar și încălțăminte, pături, șosete. Toate donațiile vor fi făcute la centrul nostru de pe str. Independenței nr. 24-26, în perioada 6-20 decembrie, de luni până vineri între orele 10.00-18.00. Totul se va face cât se poate de transparent. Va fi înregistrată fiecare donație”.

”Cred că vom avea un Crăciun mult mai frumos și ne vom simți fiecare dintre noi mai bine și în măsaura în care vom ține cont că în Bistrița, ca pretutindeni în această țară și nu numai, sunt și oameni care au nevoie de sprijinul nostru. Pentru persoanele nedeplasabile, prin SVSU vom duce pachete acasă. Avem o listă a persoanelor vulnerabile, sunt oameni care sunt susținuți de primărie prin diferite programe, avem și zone cu populație pauperă compactă, sunt comunități întregi în Bistrița care realmente au nevoie”, a adăugat Ioan Turc.

7 comentarii

 • Va garantez domnule Primar ca nu tine sa va adresati carcotasilor plini de ura care isi varsa veninul aici impotriva d-vs si a unor civici putini cati suntem.
  A venit vremea sa avem un primar cu o alta abordare si cu suflet sensibil lipsit de aroganta si obedienta.
  Voi marsa la cele spuse de dumneavoastra si ma inscriu cu drag la aceasta actiune.
  Felicitari IOAN TURC !

 • Foarte faina, initiativa domnului primar ! Sa dam dovada de intelegere si generozitate fata de cei mai nevoiasi din comunitatea noastra…. Un gest de bunavointa care poate sa aduca putina bucurie in preajma sarbatorilor! Sa fie intr un ceas bun! Cu respect,MNPop

 • Da! Multumesc pentru minusuri! Daca credeti ca lingusesc, va inselati profund ! Nu sunt obisnuit cu chestia asta si nici nu astept nimic de acest gen, de la nimeni ! Pur si simplu felicit pe oricine face astfel de gesturi fiindca si eu le fac de mult…. Si personal si in mod organizat! Va indemn si pe domniile voastre sa contribuiti prin orice mijloc ,la inseninarea vietii unora dintre concitadinii nostri… Cu respect, MN Pop

 • Multumesca si eu pt. minusurile primite de la NEVERTEBRATELE de carcotasi.
  Inca nu v-ati prins bre carcotasilor ca va scot par alb cu stilul de a posta ca asa meritati unii, putini dar toxici iar laudele le fac ca asa vreau eu, pur si simplu.
  Si de cele mai multe ori chiar merita Primarul laude de la sustinatori.
  Si voi sustineti administratia insa nu va duce capul sa intelegeti ca odata cu plata taxelor si impozitelor chiar asta faceti.
  Daca sunteti batosi si duri si JMECHERI de ce nu puneti de o greva fiscala ?

  • Sa facem ca tine care nu ai plarit impozit pe casa ridixata ilegal?Instigi la revolta sociala…In sfarsit recunosti ca ai dunga rosie.

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS