Actualitate Politică

Cristian Niculae: Am demarat proiectul de amenajare a unei parcări etajate în zona Han

Viceprimarul Cristian Niculae, candidatul Alianței pentru Bistrița-Năsăud la funcția de primar al Bistriței:

”Am început lucrul la elaborarea studiului de fezabilitate și a documentațiilor pentru cele 300 de locuri de parcare din zona Han.

Într-una din cele mai aglomerate zone urbane, zona Han și a Spitalului Județean, în locul unui vechi punct termic dezafectat, cum sunt multe în Bistrița, am demarat proiectul de amenajare a unei parcări etajate.

Parcarea va dispune de 5 niveluri – 2 subterane și 3 supraterane, care vor genera un număr de 300 de locuri noi de parcare în această zonă extrem de aglomerată.

Această problemă spinoasă pentru toată lumea va fi rezolvată, în sfârșit!

Este despre BISTRIȚA, este despre NOI!”.

https://www.facebook.com/cristianmariusniculae.ro/posts/1170224233357120

(Articol electoral comandat de Partidul Social Democrat – Organizația Județeană Bistrița-Năsăud, executat de Timp Online SRL – portal timponline.ro, CUI mandatar financiar județean: 21200019)

11 comentarii

 • A demarat el proiectul, cum mai puteti sa mintiti atata ? ati avut timp 12 ani sa faceti ceva si nu ati facut absolut nimic in acest oras, mi tarsa sa va mai vad prin oras sau sa mai aud de psd, sa va fie foarte rusine, Rusine PSD mai nou Alianta BN!!

 • A demarat proiect, defapt a scris pe o foaie 2 randuri ca se gandeste la o parcare, dar se gandeste doar acuma inainte de campanie. Niculae, esti marioneta lui Cretu, voi cu merele si struti vostri!

 • Treaba stă în modul următor.
  Cristian Nicolae a locuit o bună parte din viața lui acolo, în blocul 1, unde urmează să se facã parcarea.
  E cumva un conflict de interese?
  Cu cine construieşte?
  Calitatea aerului a oamenilor din zonă cu surplusul de maşini va fi redusă. Deja pe Năsăudului se circulă din greu, mai adaugi un punct de poluare constant.
  Aduce noxe tocmai în zona spitalului care ar trebui pentru recuperarea oamenilor să beneficieze de cât mai multe spații verzi.
  Cristi, dacă tot vrei proiect inteligent şi care să fie util generațiilor următoare, în locul centralei construiți un centru multiservicii , spații destinate tinerilorşi bătrânilor, atelierelor de formare, cultură bibliotecă.
  Da ştiu.
  Subcultura de partid promovează afişarea cu maşini şi gagici după modelul Mazăre.
  Parcarea ar trebui gândită în unitatea militară.
  Nu între blocuri unde trăiesc zeci de familii.
  Zgomote , fum şi criminalitate.

 • Un om ave o vacă.
  Slabă, costelivă, răpciugoasă, tebecistă, stearpă.
  S-a dus s-o vândă, dar nu îl întreba nimeni nimic, vânzând-o în starea jalnică în care se afla.
  A venit un descurcăreț, Niculae pe numele lui (coincidență de nume, ar fi putut fi ceaușescu, de exemplu), și i-a zis: moșule, cât îmi dai dacă-ți vând vaca ?
  De, dragu moșului, vinde-o și un sfert îi al tău.
  Descurcărețul striga în gura mare prin târg, mai ceva ca în campanie: vând vacă bună și de carne și de lapte, fată de două ori într-un an și trage la jug aproape ca un bou (bou îi boul !), o dau ieftin că-s grăbit și n-am nutreț pe iarnă.
  Auzind moșul toate acestea îi zise: auzi nepoate, dacă-i așa bună n-o mai vând.
  Așa și niculae, ne oferă o vacă stearpă.

 • Ha ha.. Când a început lucrul la proiect, acum în campanie?? Vai măi Niculae mincinos mai ești! Cine să te creadă? Noi nu!!!! Și oricum nu mai vrem să faceți voi nimic că faceți lucrări de mântuială pe bani mulți. Așa că lasă ne cu promisiunile și dute cu Crețu.

 • Cretule auzi ? Parcare in locul unui punct termic dezafectat nu in Parcul eminescu unde doreai matale. Nici ce zice Niculae nu tine de el ci este ideea lui Marius Balan si a VERZILOR ceruta si inregistrata in stenogramele de sedinte din CL si care va baga asta in cap cu carnateriu de trei ani de zile incoace. Deci faceti dracului parcari in locul punctelor termice mizerabile care pateaza orasul.

  • Hotarati-va,
   Ori plante ori betoane peste betoanele existente.
   Numai verde nu se cheama ideea care propune mai multe betoane peste betoanele existente, deja plus noxele aferente.
   Oamenii din blocuri ar trebui sa se organizeze sa semneze petitii, un asemenea proiect mai alex in context e dezastru ecologic si de sanatate garantat pentru familille respective.
   Pe langa zgomotele-poluarea sonora evidenta, circulatia aferenta , calitatea aerului va suferi si mai multa degradare ca si cum n-ar fi fost deja(vedeti culoarea geamurilor din intersectiile respective la blocuri).
   Am impresia ca in Romania fiecare striga tare ca stie ce face.,.pentru binele comunitatii..dar in final e un mare pisss de imagine, se trezesc cu banii dati si inca 10 probleme de rezolvat.
   Proiectul dlui Turc la Lama are mai mult sens, e destinat oamenilor de acolo.
   Bagati niste after-schooluri in locul punctelor termice, spatii de socializare pentru batrani, biblioteci de cartier…cu niste vegetatie adecvata etc…chiar si piete agricole acoperite mai mici ar fi o solutie mai buna decat betoane printre betoane.

  • În înghesuiala aia dintre blocuri, fix încă un bloc cu cinci etaje cu destinație de parcare mai lipsea. Mai mare prostie ca asta era greu de imaginat.
   Balan, încă din 2015 face gălăgie pentru desfințarea spațiului verde de pe Independenţei pentru a înșira tot cate o parcare în lungul Bulevardului. Ca-așa-s verzii pe la noi, motorizați preocupați de betoane, parcări și blocuri subvenționate pentru milițieni. Noroc că primarul le-a îngrădit și avem în continuare iarbă și spații verzi pe Bulevard. Vai de capul nostru dacă vine Niculae și dă curs aberațiilor tuturor agitaților cu limba dibace.

 • Niculae și pozele..
  Cu atât vei rămâne. În veci pomenirea lui 🙂 PS. Să nu uiți să ți iei și pozele când pleci, nu vrem să te mai vedem!

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS