Actualitate

Cristian Niculae: Concurs de reciclare a deșeurilor, lansat în școli din Bistrița și Lechința (FOTO)

Concursul de colectare a deșeurilor reciclabile care se adresează elevilor din ciclurile primare și gimnaziale a fost lansat în Bistrița la Școala Gimnazială nr. 4 și în Lechința la Școala Gimnazială din cadrul liceului Tehnologic.

Copiii care vor aduce cele mai multe deșeuri reciclabile din cadrul celor două școli vor primi câte o bicicletă Mountain Bike fiecare, iar restul elevilor participanți la acest concurs vor primi prin tragere la sorți câte 10 seturi de câști audio și 10 boxe portabile în fiecare școală.

”Învățăm să colectăm selectiv corect. Le-am explicat elevilor prin exemple concrete cum se face corect separarea deșeurilor în gospodărie în așa fel încât să poată să transmită părinților și prietenilor lor aceste informații și n-am bucurat să văd că multe din informațiile de bază despre colectare selectivă și reciclare sunt cunoscute de către copii. Reciclarea deșeurilor este foarte importantă pentru viitorul nostru al tuturor, iar prin această acțiune sperăm să reducem poluarea mediului înconjurător cu deșeuri, sperăm să colectăm mai multe deșeuri reciclabile pentru a fi valorificate, precum și să economisim resursele planetei”, spune directorul ADI Deșeuri Bistrița-Năsăud, Cristian Niculae.

3 comentarii

  • Trebuie sa lasam copiilor nostri o planeta mai curata. In ultimul timp vedem peste tot deseuri reciclabile aruncate pe marginea drumurilor, pe marginea apelor.
    Imi amintesc in copilararia mea nu vedeam atatea gunoaie in natura cum sunt acum.
    Iar aceste lucruri trebuie sa se schimbe!

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS