Cristian Niculae despre unul dintre proiectele care vor duce Bistrița pe calea modernizării şi dezvoltării

Holistic

„A intrat în linie dreaptă unul dintre proiectele care vor duce Bistrița pe calea modernizării şi dezvoltării”, anunţă pe pagina sa de Facebook viceprimarul Cristian Niculae.

„Așadar, ieri, în şedinţa extraordinară de Consiliu Local s-au aprobat ultimele modificări ale proiectului Reconfigurarea axei de transport public pe traseul: str. Gării – b-dul Decebal – str. Andrei Mureșanu – str. Năsăudului din municipiul Bistrița.

Pe scurt, prin acesta se va reabilita complet infrastructura rutieră de pe aceste străzi importante din orașul nostru îmbunătățindu-se condiţiile pentru utilizarea mijloacelor de transport. Mai exact, măsurile care se vor lua pentru toate străzile incluse în proiect sunt:

 • modernizarea stațiilor pentru mijloacele de transport în comun;
 • reabilitarea stratului de asfalt în întregime 
 • schimbarea stâlpilor și aparatelor de iluminat existente și asigurarea unui nivel de iluminare corespunzător zonelor pe care le deservesc: șosea, benzi cicliști, parcări, trotuare, prin montare de stâlpi metalici noi și aparate de iluminat cu LED integrate în sistem de telegestiune de la distanță.

Mă bucur că un proiect atât de important pentru bistriţeni va intra în curând în perioada de implementare și Bistrița se dezvoltă sub egida sustenabilității.

„Ieri am semnat și autorizația de construire pentru lucrările care se vor executa cu ocazia implementării acestui proiect. Tot ieri am semnat autorizația de construire pentru drumul de acces și utilitățile aferente Complexului sportiv polivalent, municipiul Bistrița ( drumul de acces la Pârtia de schi Cocoș), realizat din fonduri alocate municipiului Bistrița de către Guvernul României prin programul PNDL”, a mai scris viceprimarul Cristian Niculae pe Facebook.

A intrat în linie dreaptă unul dintre proiectele care vor duce Bistrița pe calea modernizării şi dezvoltării!Așadar,…

Publiée par Cristian Marius Niculae-Viceprimar al Municipiului Bistrița sur Lundi 14 janvier 2019

Google Ads-sub articol

Comentarii

 1. Grig

  Sa zica cine ce o vrea dar domnul niculae e mult mai activ decat cretu sau alti din administratie.Daca nu era dansul multe nu sar fi facut in oras
  Sa iti dea Dumnezeu sanatate

  (-35)
  • Marian

   Asteptam cu mare interes si nerabdare inceperea lucrarilor. Un proiect ambitios,pe masura domnului viceprimar. Cert e cacse vrea, se munceste si e doar o chestiune de timp pana ce vom putea sa ne bucuram de acest proiect.

   (-31)
  • gigi

   WANABE….THE BEST…THE GREATEST ONE….ESTI LUMINA NOASTRA…esti LUCEAFARUL de Bistrita….steaua noastra caluzitoare…esti MANDRIA Ardealului…..esti……de toate esti….Multumim ca existi….ca ne arati lumina si calea….esti telul nostru de-a-exista….mai zic?

   (27)
  • Dan

   Felicitari d-lui Primar Cretu .
   Trebuie sa ramana primar si cu ajutorul viceprimarului Nicolae vor face treaba buna .

   (-11)
  • Bistritean

   Mai asfaltati ceva strazi in zonaDecebal-Lama peste linie(zona de case) Vasile Goldis,Vasile Lucaciu etc mai sunt 4 syrazi????!!!!!

   (1)
 2. Elf

  Da, sunt proiecte foarte importante pentru orașul nostru prin care se va moderniza. Nu cred ca acum mai poate zice cineva despre Bistrița ca este in stagnare sau ca nu s- a făcut nimic.

  (-31)
  • Angela

   Multumim d-lui primar Cretu .
   Se speram ca dupa inca un mandat CRETU si viceprimarii sa se ridice la nivelul d-lui Cretu .

   (-14)
  • Rugăciune primară

   Doamne, Bistriță, năucă-s,
   Eu nu-l pot urma pe flucăs.
   Bistriță, ești mai deșteaptă,
   Pasul cel stâng îl îndreaptă.

   (3)
 3. Daniela

  Asteptam cu mare interes inceperea lucrarilor. Zona Str Garii, Decebal, A. Muresanu si Nasaudului merita reabilitata si cred ca la final va arata ffbine. Incet-incet Bistrita isi schimba fata. Lucrurile astea ne bucura, ne fac viata mai usoara.

  (-25)
 4. eu

  Ma uit la comentariile de mai sus si ma intreb „Chiar asa de usor se poate cumpara iarba?”
  Adica voi aplaudati ceva ce e, pardon, ar trebui sa fie normal ?
  Pai toate astea ar fi fost normal sa fie facute pana in 2008, iar acum dezvoltare inseamna, solutii si programe pentru stoparea migratiei tinerilor in orase precum Cluj, Bucuresti sau chiar afara din tara.
  Solutii si programe pentru reabilitarea urgenta a cladirilor din centrul istoric, pentru reformarea administratiei si reducerea numarului de bugetari si cheltuieli in administratie.
  informatizarea sistemului administrativ si reducerea birocratiei pana la nivel de birou si departament din fiecare primarie sau unitate administrativ teritoriala.
  …o gramada de lucruri de genul asta , adica 2019 bai frate bai !11

  (33)
  • vasi

   toate comentariile sunt scrise de wanabe…pardon viitorul primar care se vrea a fi….niculae …deci …nu e iarba….e malai !!!

   (15)
  • DORU

   …mutarea buzilor din curte in casa. E inadmisibil ca in sec. XXI sa avem WC-ul in fundul curtii, apa potabila adusa-n casele oamenilor de la mari distante prin grija lor, drumuri desfundate si neamenajate, bariere pe strazi pentru ca s-au facut prin grija si contributia oamenilor, municipalitatea avand alte preocupari. Ne laudam cu tot felul de realizari, unul mai nasrtusnic ca celalalt, dar nu vrem sa facem tot posibilul de a iesi din feudalism.

   (13)
 5. gânditorul de la Hamangia

  Oare domnul Cristian Niculae cunoaște înțelesul noțiunii de implementare? Spun acest lucru deoarece până la implementare va mai curge multă apă în jos pe Bistrița Ardeleană. Deocamdată nu este decât o idee, care trebuie să treacă prin fazele de proiectare, analiză a fezabilității, trecerea la licitație pentru alegerea executanților, înaintea acestei faze trebuie să obțină finanțarea, iar după trecerea prin aceste etape, care ar putea dura 3-4 ani și obținerea tuturor avizelor, se va putea trece la implementarea, la transpunerea în ”viață” a acestei idei. Deocamdată este în faza povestirii visului dintr-o noapte al viceprimarului, care nici nu se grăbește să ”implementeze” ideea, s-o transforme în realitate, deoarece nu crede că va mai avea ocazia să se fotografieze pe lângă cei care vor lucra pentru implementarea ideii lui mărețe.

  (20)
  • Fake news răspândit de domnul gânditor ..,

   Minți cu nerușinare ! Însă degeaba te străduiești sa deturnezi informația . La vară se fac aceste străzi. Toate etapele au fost parcurse !

   (-14)
 6. Eu

  Domnilor lucrurile bune ce se fac pentru orasul nodtru trebuiesc apreciate cele rele criticate nu inteleg insa de ce daca cineva fie el Niculae sau Cretu aduc informatii pozitive de interes public se gasesc cativa nu cataloghez sa ironizeze sa critice pana la urma nu trebuie sa politizati orice subiect . Ca de ce se face aia si nu aia, de ce nu sa facut pana acum si de ce se face acum , ca e lucru normal sau nu. Suntem prea rai adversarii politici nu vor face nimic bine niciodata indiferent cine va fi la conducerea administratiei locale cineva va exista tot timpul sa nu aprecieze si sa vorbeasca de rau proiectele bune care se intentioneaza sa se faca sau sau facut, nu vb. de cele rele unde trebue luata atitudine.Eu inchei si felicit administratia locala pentru toate deciziile si proiectele bune ce vin in sprijinul si in folisul nostru al cetatenilor acestui oras.

  (-4)
  • Ana psd

   Sa-l mai lase Niculae si pe d-ul PRIMAR CRETU sa ne informeze . Vrem informari zilnice de la d-ul primar . Noi pe el il votam . El e reprezentantul nostru .

   (0)
 7. Tristan

  Grija și la cimitir!
  … că partidul, ca să-și vadă scăpați corupții și penalii, golește pușcăriile ca să umple cimitirele!

  (5)
 8. tricky

  Am crezut că vine vreo multinațională să deschidă ceva prin urbea noastră. Când colo ce să vezi…se asfaltează 4 străzi. Bă, voi sunteți normali? În 2019, să te lauzi că asfaltarea unor străzi e nu știu ce mare proiect, denotă sfidare la adresa bunului simț

  (9)
 9. Ovidiu Florean

  Viceprimarul Cristi Niculae , alias Tiriluc de la Cosbuc minte cu o nerusinare incredibila . El nu avea cum sa semneze documentele la care face referire pentru simplul fapt ca tin de atributiile primarului conform legii , atributii care nu pot fi delegate . Tirlilucule , nu mai semna tu atatea , ca nu cumva sa o pui de vreun abuz in serviciu.

  (15)
  • Ovidiu Florean du-te la culcare

   Scenariul asta ți-ar place ție ! :)))))
   Bine ca ne-o ferit Dumnezeu de unii cu minte slabă ca a ta !
   Primarul poate delega sarcini de câte ori vrea si de câte ori trebuie.
   De asta are viceprimari, doi nu unul !
   Unde nu-i cap, vai de picioare!
   Dar de la unul care a delapidat banii instituției ce poți aștepta sa vadă ?
   Abuz in servici…

   (-6)
 10. Ana

  Asta deja se vede primar! Mai degraba gasesc eu inorogi mov decat sa faca el ceva constructiv. Un sfat, totusi: hai sa ne laudam dupa ce am facut ceva…

  (6)
 11. Cristi C

  A început încălzirea pentru campania electorală, cu jocul de gleznă al minciunilor mărunte. „Intrăm în linie dreaptă cu asfaltările”, până acum fiind în linie strâmbă. Limbaj de lemn, apucături tovarăşesti. Ce număr redus de neuroni şi cmp de obraz trebuie să aibă cineva să mai voteze vreodată psd?

  (9)
 12. ptr primaru niculae

  DE CE NU TERMINI strada COLIBITEI SI DUPA ACEEA SA VORBESTI DE URMATOARELE INVESTITII???
  (cum ai curajul sa apari pe FB cu tot felul de fantasgogomanii cand tu nu ai terminat strada colibitei in care te-ai tras in poze toata vara?)
  PS : Partia luminata noatea e fenomenala,,, E CA UN DRAGON CARE CERE JERTFE NOI BUGETULUI…NOstru!!!
  Ce mai …mai rau decat in jungla cu salbatici!

  (8)
 13. JAK

  sa intelegem….astia-s banii de campanie….
  Intelegeam nicusor daca te laudai cu un proiect….de ala european ….cum se lauda Boc…
  bani de la europa …nicusor….MOKA…GRATIS….de aia din care nu puteti fura,,,,,..Asa lasa-ne …te lauzi ca va da dragnea 3-4 milioane ,,,de campanie……tot din banii nostrii..si asa de incheiere….M…e PSD!!!!!!!!!

  (1)
 14. I. Alexa

  Ideea practică de a fluidiza confortabil transportul public în municipiu e bună şi cred că şoferii vor fi mulţumiţi. Stimate Dle Viceprimar Cristian NICULAE, dar ca să deveniţi ceea ce doriţi, prin ceea ce faceţi acum şi mâine, includeţi în Programul Dvs. şi rezolvarea în timp util a altor două probleme majore ale oraşului Bistriţa: reconfigurarea modernă a serviciilor publice de la AUTOGARA şi din PIAŢA DECEBAL, NU ca obiective de Campanie electorală ci ca necesităţi normale pentru viaţa cetăţenilor. Mergeţi neplanificat, asemenea lui Cuza, ca simplu cetăţean în aceste zone publice, observaţi ce greutăţi şi lipsuri există şi rezolvaţi-le în viitorul apropiat prin modernizarea concretă acestor servicii publice din viaţa cotidiană a oraşului. E timpul să luaţi în seamă aceste obiective! Vă mulţumesc că m-aţi ascultat! P.S. Gândul zilei: “Un vis pe care-l vezi singur e doar un vis. Un vis pe care-l vezi împreună cu ceilalţi e realitate”. – John LENON

  (0)

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Toate comentariile vor fi moderate (aprobate manual).

Vă rugăm să respectați următoarele reguli:

 • 1. Să vă referiți doar la articolul la care postați comentariul.
 • 2. Folosiți un limbaj civilizat, fără injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
 • 3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, dacă acestea nu au legatură cu textul.
 • 4. Autorul articolului poate fi criticat pentru eventuale greșeli, incoerență, lipsă de documentare etc.
 • 5. Numele folosit să nu fie nume de personalități ale vieții publice sau parodieri ale acestora.
Nerespectarea regulilor menționate mai sus va duce la ștergerea comentariilor, fără avertisment și fără explicații.