Actualitate Recomandări

Cristian Niculae: Școala Gimnazială nr. 1 Bistrița a pornit un proiect frumos și ambițios

”Educația cu privire la reciclarea deșeurilor trebuie să înceapă de la o vârstă fragedă. Iar Școala Gimnazială nr. 1 Bistrița a pornit un proiect frumos și ambițios pentru a implementa în mintea proaspătă a copiilor, importanța colectării separate a deșeurilor și a reciclării acestora. Sub egida ”Fii ECO, fii COOL”, elevii din ciclurile primare și gimnaziale au fost încurajați să aducă la școală deșeuri reciclabile din sticlă”, spune directorul ADI Deșeuri Bistrița-Năsăud, Cristian Niculae.

În perioada 5-9 decembrie, elevii Școlii Gimnaziale nr. 1 Bistrița au adunat peste 1.100 kg de deșeuri reciclabile din sticlă.

”Prin acest efort, elevii Școlii Gimnaziale nr. 1 Bistrița au salvat 1 TONĂ DE RESURSE NATURALE! Reciclarea sticlei reduce poluarea aerului cu aprox. 20% și economisește aprox. 30 % mai multă energie decât producerea sticlei noi din materii prime.

Câștigătorii concursului au fost elevii din clasa a II-a D care au primit din partea ADI Deșeuri Bistrița-Năsăud tricouri personalizate cu mesajul ”CEA MAI ECO-COOL CLASĂ” pentru a fi exemple de urmat de către colegii lor din școală.

Felicitări tuturor elevilor care s-au implicat în acest proiect frumos și sustenabil și felicitări profesorilor care sunt preocupați de viitorul pe care-l vom lăsa copiilor noștri.

Acceptă și tu provocarea – hai să facem din Bistrița-Năsăud un județ mai curat!”, mai spune Cristian Niculae.

4 comentarii

  • Frumoși în toate ariile.
   Lucru frumos ce li sa arătat, frumos ce au făcut și bineînțeles în sine frumoși…. Altă explicație nu am e singura disponibilă.
   🙂

   3
   2
 • Copii educati impreuna cu un harnic si priceput director la ADI .
  Domnul CRISTIAN MARIUS NICULAE este un excelent manager cu care colaborez foarte bine in scopul nobil de a apara NATURA de gunoaie si de mocicosi.

  1
  3
Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS