Actualitate Recomandări

CS Gloria: Nuntă de campioni (FOTO)

”Nuntă de campioni! Mirii s-au făcut cunoscuți în lumea sportului, fiecare evoluând pe postul de portar”, a anunțat CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud căsătoria dintre handbaliștii Lia Cristina Sîntămărean și Gabriel Borodi, care de astăzi sunt o familie:

”Cristina a fost portarul HCM Zalău, Columbelles 2D France, Rulmentul Brașov, CSM Bacău, Corona Brașov, HCM Râmnicu Vâlcea, CSM Bistrița și Gloria 2018 Bistrița-Năsăud. Este medaliată cu lotul național de juniori și tineret, iar la finele sezonului și-a trecut în palmares și bronzul în Liga Florilor, alături de Gloria 2018 Bistrița Năsăud. De astăzi, soțul Cristinei este Gabriel Borodi, antrenor federal pentru cadeți și juniori în cadrul Federației Române de Handbal. Gabriel este câștigător de două ori al Cupei Cupelor cu Maccabi Rehovot din Israel și HCM Constanța. Cu echipa constănțeană a câștigat campionatul în anul 2009. Brașoveanul a jucat în Challenge Cup cu formația CSA Steaua București. În țară a mai evoluat pentru Dinamo Brașov, CSM Oradea, CSM Călărași”, informează gruparea bistrițeană.

În cea mai frumoasa zi din viață, Cristina a purtat o superbă rochie albă, în timp ce alesul inimii sale a îmbrăcat un costum negru cu accesorii de culoare verde.

Cei doi au spus ”Da” la Primăria din Brașov după care s-au căsătorit religios într-un lăcaș de cult din aceeași localitate. Mirii petrec într-o locație deosebită din Cheile Grădiștei – Fundata, alături de familie, prieteni și colegi.

2 comentarii

    • multumim
      echipa noastra de lipit barbi va sta la dipozitie si pentru nunta dumneavoastra
      va asteptam

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS