CSEI nr. 1 și CN ”Andrei Mureșanu”, cele mai bune ”Patrule de reciclare”

Holistic

Echipele Centrului Școlar de Educație Incluzivă nr. 1 Bistrița și Colegiului Național ”Andrei Mureșanu” Bistrița sunt câștigătoarele premiilor locale ”Patrula de reciclare” 2018-2019.

Copiii de la CSEI nr. 1, prof. coordonator Teodora Popescu, au fost ”cea mai activă patrulă”, iar elevii de la CNAM, coordonați de prof. Alincuța Preda, au strâns cea mai mare canditate de baterii.

La ediția 2018-2019 a programului au participat, în toată țara, 485 de unități de învățământ înscrise ca ”Patrule de reciclare” și 150 de Școli-Suporter, care își ajută colegii. Cantitatea totală de deșeuri electrice care s-a colectat în România datorită profesorilor și elevilor voluntari din programul ”Patrula de reciclare” (de la debutul său din 2011), atinge un nou record – 6 milioane de kilograme!

Ediția nu s-a încheiat, ba dimpotrivă, intră în etapa decisivă pentru premiile naționale! Premiile naționale vor fi acordate echipelor locale care vor reuși să contribuie la colectarea celor mai mari cantități DEEE/locuitor. Pe perioada verii vor conta deșeurile electrice predate la reciclare de către cetățeni, firme, companii și instituții, în beneficiul copiilor din program. Cei care doresc să ajute elevii se pot debarasa de aparatele electrice și electronice, becurile arse și bateriile consumate simplu și gratuit. Ei pot comanda preluarea aparatelor mari, de la sediu sau domiciliu, la TelVerde 0800 444 800 sau completând formularul online.

Google Ads-sub articol

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Toate comentariile vor fi moderate (aprobate manual).

Vă rugăm să respectați următoarele reguli:

  • 1. Să vă referiți doar la articolul la care postați comentariul.
  • 2. Folosiți un limbaj civilizat, fără injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
  • 3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, dacă acestea nu au legatură cu textul.
  • 4. Autorul articolului poate fi criticat pentru eventuale greșeli, incoerență, lipsă de documentare etc.
  • 5. Numele folosit să nu fie nume de personalități ale vieții publice sau parodieri ale acestora.
Nerespectarea regulilor menționate mai sus va duce la ștergerea comentariilor, fără avertisment și fără explicații.