Actualitate

CSM Bistrița, eșec în prima etapă din retur, al cincilea consecutiv!

CSM Bistrița a început cu stângul returul Ligii Naționale de handbal feminin, înregistrând a treia înfrângere consecutivă în 2017 și a cincea la rând în acest campionat. Calculele hârtiei au fost respectate și echipa bistrițeană a cedat pe terenul ocupantei locului 2, Dunărea Brăila, scor 25-32 (10-14) în etapa a 14-a. În urma acestui rezultat, fetele pregătite de Horațiu Pașca rămân pe poziția a 9-a în clasament, cu 12 puncte. 

CSM Bistrița, care n-a mai câștigat din 30 octombrie 2016, de la meciul de acasă cu Unirea Slobozia din runda a 8-a, a condus cu 2-0 și 5-3, după care Dunărea Brăila a egalat la 5 și a preluat conducerea, cea mai mare diferență fiind de patru goluri: 11-7, apoi 14-10 la pauză. Gazdele și-au respectat statutul de favorite și au mărit ecartul la nouă goluri: 22-13, 25-16. Jocul a curs până la final în favoarea brăilencelor, care s-au impus cu 32-25. De la CSM a sclipit (doar) Szilvia Szabo, ea fiind de altfel și principala marcatoare.

Pentru CSM Bistrița au înscris: Szilvia Szabo – 6, Laura Pristăvița – 4, Oana Cârstea – 3, Daniela Crap – 3, Oana Chirilă – 2, Magdalena Paraschiv – 2, Daniela Rațiu – 2, Irina Ivan – 2, Gabriela Preda – 1.

Marcatoarele formației brăilene: Eliza Buceschi – 8, Timea Tătar – 7, Andreea Lipară – 4, Aneta Pârvuț – 3, Gabriella Szucs – 3, Bianca Tiron – 3, Maria Zamfirescu – 2, Alina Czeczi – 1, Anca Ciuclaru – 1.

Partida, transmisă în direct de Digi Sport 2 și Dolce Sport 2, a fost interesantă și prin prisma duelului de la nivelul băncilor tehnice: Horațiu Pașca vs. Costică Buceschi (căpitan al echipei masculine HCM-CSM Bistrița, care a promovat în 2006 în prima ligă), adică actualul vs. fostul antrenor secund al naționalei României.

Arbitri: Adrian Barbu (Argeș), Adrian Manafu (București). Observator: Nicolae Popa (Argeș).

Celelalte meciuri din etapa a 14-a, prima a returului: Danubius Galați – CSM București 19-28, U Cluj – HCM Rm. Vâlcea 23-26, SCM Craiova – Măgura Cisnădie 28-21, CSM Roman – Unirea Slobozia 24-18. Corona Brașov și HC Zalău au stat.

În runda viitoare, a 15-a, CSM Bistrița joacă acasă cu SCM Craiova – joi 26 ianuarie, ora 17.30.

Clasamentul Ligii Naționale de handbal feminin:

3 comentarii

  • In urma rezultatelor obtinute in ultimele douā meciuri, deduc cā jucām bine in atac. Am inscris 25 goluri impotriva Dunārii Brāila si 27 goluri impotriva CSM Roman.
    Apārarea insā lasā de dorit. Am incasat 32 de goluri la Brāila si 35 de goluri la Roman.
    E normal intr-un meci de handbal masculin, dar la feminin nu e normal sā incasezi treizeci si ceva de goluri. La feminin meciurile se terminā 25-24, 26-25, 27-26.
    Echipele adverse nu au voie sā inscrie mai mult de 29 de goluri !!!

  • Echipa nu joaca nimic de ceva meciuri….Acesti antrenori nu vad sau sunt pusi degeaba..De ce nu fac schimbari ca are 16 jucatoare pe foaie…sau asa trebuie…sau atat pot…

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS