Actualitate

Cu cât vrea să închirieze Primăria Bistrița elementele de iluminat festiv pentru sărbătorile de iarnă

Anul acesta nu doar orașul Bistrița, ci și localitățile componente Ghinda, Sigmir, Slătinița, Unirea, Viișoara și Sărata vor fi iluminate festiv de sărbători, potrivit unui anunț de intenție al Primăriei Bistrița de pe site-ul de licitații publice. Municipalitatea, prin Direcția de Servicii Publice, a alocat suma de 420.168 de lei pentru ”închirierea de elemente de iluminat ornamental festiv, inclusiv montajul și racordarea acestora la rețeaua de iluminat public și punerea lor în funcțiune”.

Conform caietului de sarcini, elementele de iluminat festiv vor fi amplasate pe străzi, bulevarde, în parcuri, rondouri, esplanade, la intrările și ieșirile din oraș, vor fi cu traversări și elemente de stâlp sau doar cu elemente de stâlp.

Companiile interesate pot depune oferte până în data de 25 octombrie, iar evaluarea se va face până în 19 noiembrie.

După stabilirea numărului de instalații, tipului și modelului fiecăruia până cel târziu în 25 noiembrie, se va trece la montarea acestora în așa fel încât, de 1 Decembrie, Ziua Națională, iluminatul festiv să fie funcțional.

Începând cu data de 10 ianuarie 2022, instalațiile se vor decupla de la rețea, iar până în 25 ianuarie 2022 vor fi demontate, anunță municipalitatea.

Etichete

12 comentarii

 • O lume de bani, în condițiile în care nu sunt bani pentru asfaltarea străzilor, nu avem trotuare decente, nu avem rețele de utilități….))
  Vai, vai … unde nu-i cap, ce să ceri?

 • Anul trecut a zbârcit-o rău Turc cu iluminatul festiv. Pe pietonal parcă eram în ” răpirea din serai”, kitsch-oșag maxim. Acum se răzbună pe noi că am râs de el și a triplat suma alocată.
  Paradisul de abia acum urmează.

 • Mor oamenii pe capete și nouă ne trebuie iluminat de sute de milioane!!! Bă….voi sunteți nebuni. !! Cine dracu îl sfătuiește pe Turc ăsta că numai prostii face?!!Este clar că „sfătuitorul”vrea să l bage în rahat ..Primarul și p…a îi ăsta!

 • La astfel de comentatori zgubilitici, zau ca nu merita iluminat festiv ca in occident. Eu sa fiu Primar le-as pune sa admire Alba ca Zapada si cei sapte pitici din POLISTIREN si tri becuri festite in ros,galben si albastru ca pe vremea lu Ceasca.

  • Pai de aia erai campion pe vremea aia.Ce ti-ar mai place sa se intoarca sa mergi la defilare.

 • Oare am innebunit cu totii?!Am crezut in omul Nelutu Turcu si in bunele intentii declarate.Dar a propune alocarea a unui jumatate de milion de lei pt niste ornamente ,in vremea in care zilnic capela e plina de morti,in care oamenii se inchid in case fara lumina si caldura,cand multi nu,si vor cumpara pom de iarna …este O MARE INEPTIE!!! Coborati cu picioarele pe pamant ,pananu-i prea tarziu!Poate va da bunul Dumnezeu sa prindem si ani cu multa voiosie,dar acum sunt zile triste!

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS