Actualitate

Cu ce meniu s-a prezentat Jupânu la „Chefi la cuţite”. Sorin Bontea: Deja mă las pe dreapta

(FOTO) După ce Nina Rus de la Păstrăvăria Rin Romuli a ajuns celebră datorită concursului „Chefi la cuţite” şi alţi bistriţeni au prins curaj să se înscrie în noul sezon al competiţiei. Printre ei s-a numărat şi Jupânu, alias Nicolae Forfotă, bucătar la Hotel-Castel Dracula.

„Sunt bucătar şi brandul unei fabrici de mezeluri din Bistriţa. Farfuria mea se numeşte Mâncăm ce ne lipseşte. Creier, moştenitori”, a spus Nicolae Forfotă în faţa celor trei chefi cărora le-a servit câte o farfurie plină de cârnaţi din care curgea grăsimea, carne de porc, creier şi chiar fudulii.

Chefii s-au amuzat de prezentare, dar atât.

„E foarte interesantă farfuria dumneavoastră, dar un pic cam prea gras totul”, a spus Florin Dumitrescu.

„Deja mă las pe dreapta din cauza ficatului pe care l-ai omorât”, a adăugat chef Sorin Bontea.

„La desert îi trebuia ficat”, a spus şi chef Cătălin Scărlătescu, siungurul care i-a acordat lui Nicolae Forfotă un cuţit, însă insuficient pentru a trece de etapa aceasta.

Jupânu a primis că va reveni, la o altă ediţie a concursului cu alt preparat.

Nicolae Forfotă lucrează din 1992 ca bucătar la Hotel-Castel Dracula, scos acum la vânzare de proprietar. El este şi imaginea unor produse ale firmei Agroinvest.

3 comentarii

  • Bistrițoii ăstia sunt de groaza lumii. Nu știu să gătească numai mămăligă cu brânză și cârnați prăjiți intr-o tonă de unsoare. Horor! No acuma cred că v-ați lămurit de ce au dat faliment ?

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.