Actualitate

Cum a ajuns o bancă să scoată din minţi locatarii a două blocuri de pe Aleea Zorilor

Locatarii a două blocuri de pe Aleea Zorilor cer Primăriei Bistriţa să desfiinţeze o bancă montată de curând în zona lor. Oamenii spun că sunt exasperaţi de un grup de femei care „vorbesc cu voce tare, râd în hohote, scuipă semințe pe jos, aruncă chiștoace”, de dimineaţa până noaptea târziu.

„Domnule primar, locuim pe Aleea Zorilor, nr. 6. La un m distanță de geamul nostru, s-a montat o bancă unde se adună zi de zi, noapte de noapte până la ora 24 sau 1, un grup de femei. Vorbesc cu voce tare, râd în hohote, scuipă semințe pe jos, aruncă chiștoace, rup florile pe care noi le-am plantat. Noi dimineața la 5,30 plecăm la serviciu, ne întoarcem seara la 20.30. Noaptea până la 1, suntem nevoiți să le ascultăm. Azi am întârziat de la serviciu, din cauza lor”, arată un bărbat care se recomandă a fi Ştefan pe un site de sesizări pentru edili.

Potrivit acestuia, mai mulţi locatari le-au rugat pe aceste femei să nu mai facă gălăgie, dar „atunci iese un scandal ca la ușa cortului”. „Una dintre ele, Vica, are aceeași comportament de 20 de ani, de când stăm aici. Noaptea făcea chefuri, tot blocul asculta, dar așa continua fiindcă are relații la poliție. Așa spuneau vecinii. Odată ne-a furat cheia de apartament din ușă. Noi plecăm zilnic la serviciu, nu rămânea nimeni acasă, iar ea avea cheia noastră, fără să știm noi.
Mai nou nu mai face chefuri, dar stă până noaptea târziu pe bancă împreună cu prietenele ei, le ascultăm până noaptea târziu, iar dimineața la 5 mergem la serviciu. Dacă trecem porin fața lor, comentează despre fizicul nostru, despre îmbrăcăminte. Iar handicapata în cărucior ne face țărani, în timp ce aruncă chiștoacele de țigări pe jos și șervețelele cu care se şterge”, mai adaugă bărbatul.

Situaţia tensionată nu se opreşte aici. „Dacă ne așezăm la masă în bucătărie, tot pe ele le ascultăm. Zilnic, zi de zi, de primăvară până toamnă târziu. Domnule primar, v-ar plăcea să le aveți sub geamul dumneavoastră zi de zi, noapte de noapte până la oră 1, iar dimineața la 5 să mergeți la serviciu? Pe noi, locatarii celor două blocuri de acolo ne deranjează, de aceea va rugăm să mutați banca undeva să se simtă ele bine, iar noi să nu fim deranjați.  Vă mulțumim pentru înțelegere”, mai scrie el.

Foto: arhivă

Etichete

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.