Actualitate

Maşinile de serviciu ale șefului CJ, prefectului şi primarului, parcate aiurea

Maşina de serviciu a preşedintelui Consiliului Judeţean, Emil Radu Moldovan, a prefectului Ioan Ţintean, dar şi a primarului Bistriţei Ovidiu Creţu, parcate neregulamentar, au fost fotografiate şi postate pe un site de socializare în care sunt sancţionaţi şoferii „care consideră că legile de circulație si bunul simț sunt pentru alții”.

Maşina de serviciu a şefului CJ, Touaregul negru cu nr. BN 10 PCJ (foto principal), a fost fotografiată în zona Han în timp ce era parcată în sensul giratoriu, pe trecerea de pietoni din faţa farmaciei Sensiblu unde oprirea este interzisă.

Alt Touareg, de data aceasta cu numărul MAI 240060 (foto stânga), maşina cu care circulă prefectul Ioan Ţintean, masini 1este surprinsă în zona centrală în spatele cortului unde blochează alte autoturisme care staţionează, de data aceasta, regulamentar.

Tiguanul condus de primarul Ovidiu Creţu, BN 01 ADP (foto dreapta), este fotografiat în zona masini 5Şcolii Gimnaziale nr. 1 Bistriţa unde este şi un indicator care arată că nu au voie să intre în arealul respectiv decât maşinile de aprovizionare, iar maşina personală a primarului din Lunca Ilvei, Flaviu Lupşan, BN 86 ADI (foto stânga jos), e imortalizată în timp ce ocupă aproape în întregime trotuarul de pe strada masini 4Alexandru Odobescu, pietonii strecurându-se cu greu pe lângă ea.

Autorii paginii de Facebook intitulată „Ai parcat ca un bou Bistriţa” – apreciată de peste 4000 de persoane – nu au trecut indiferenţi nici pe lângă maşinile Poliţiei, Ministerului Justiţiei sau ale Poliţiei Locale, de asemenea oprite în locuri interzise, sancţionând totodată felul în care au parcat în special şoferii cu maşini de teren sau cu limuzine despre care majoritatea comentatorilor spun că se comportă ca şi cum regulile de circulaţie nu sunt şi pentru ei.

Zilnic, administratorii paginii postează noi fotografii ca să-i facă de ruşine pe şoferii indisciplinaţi. Mulţi dintre cei care comentează nu ratează prilejul să sancţioneze verbal autorităţile pentru că nu au creat suficiente locuri de parcare în oraş preferând ele însele să încalce regulile de circulaţie, deşi ar trebui să fie un model de respectare a lor.

Sursa foto: Facebook

masini 6 masini 3 masini 2 masini 7

1 comentariu

  • Poza Touareg-ului cu numărul MAI 240060 al Institutiei Prefectului este singura poza neconcludenta pentru ca nu se poate spune cu certitudine ca masina respectiva stationeaza, ea poate la fel de bine sa fie in trafic… Si chiar daca ar fi fost oprita, daca ar fi doar pentru a se da jos cineva dupa care sa plece rapid nu vad care e problema, acolo rar gasesti locuri de parcare si cu totii am facut astfel de manevre…

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.