Actualitate Recomandări

Cum află aparținătorii detalii despre starea de sănătate a celor internați în Secția ATI

”Semne bune anul n-are. Epidemia de Covid-19 nu dă semne de plecare, motiv pentru care am fost obligați să regândim, să rescriem și să facem unele proceduri medicale și administrative noi”, spune managerul Spitalului Județean de Urgență Bistrița, Gabriel Lazany:

”Comunicarea dintre personalul medical și pacienți/aparținători nu este unul dintre punctele forte ale spitalului, iar carantina a amplificat acest neajuns, aparținătorii neavând acum acces pe secții. Pentru eliminarea acestui deficit de comunicare și corecta informare a aparținătorilor, am implementat deocamdată, la nivelul secției de ATI, o nouă procedură prin care un psiholog al spitalului culege zilnic informații despre starea de sănătate a fiecărui pacient critic internat pe secție, urmând ca ulterior să apeleze telefonic fiecare aparținător, oferindu-i acestuia informațiile necesare”.

Etichete

2 comentarii

  • Curajoșii de serviciu care nu poarta mască ar trebui să își facă un control la mansardă – psihiatru, eventual la psiholog. Cei care refuză să poarte mască cu obstinație, deci să respecte o regula impusă de autoritățile medicale, sunt fie narcisisti, fie sociopati, fie anarhisti, fie ipocriți, fie manipulatori sau idioți. Dreptul la viață și sănătate este al tuturor. Cei care nu respectă regulile/normele legale nu sunt șmecheri, ci dau dovadă de iresponsabilitate. Le recomand curajoșilor de serviciu să se deplaseze cu masina pe contrasens să vadă cum este să nu respecți o regulă de bun simț. Dacă nu vezi virusul, nu înseamnă că nu există. Nici curentul electric nu îl vezi, dar dacă vrei cu adevarat să îi simți, bagă degetele in priză și o să vezi ce se întâmplă.
    https://www.cotidianul.ro/politica-si-covid-cine-refuza-masca-este-un-sociopat-manipulator/

  • Dute ba pe contrasens, curajosule! Pun pariu ca nu ți-e frică! La cata școală ai făcut, nu cred că le ai cu legile fizicii! Urca-te intr-un bloc și arunca-te de la etajul 10, să vezi dacă o să cazi. Si după aia, o sa fii highlander. Vezi-ti de masca ta, ca tie ti-e frică de amendă, nu de boala! Îți recomand să ai un consult la mansarda, la un medic. Ai grijă cu impamantarea, să nu atingi + cu – și să nu iti bagi degetele in priză.

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS