Actualitate Recomandări

Cum arată ”ascunzătoarea” din pădurile Bistriței unde turiștii plătesc mai puțin de 200 de lei/noapte

Turismul ia forme inedite și la Bistrița unde se pariază mai nou pe zonele limitrofe ale orașului, aflate în apropierea pădurii. Aici, doi turiștii, împreună cu animalul lor de companie, se pot caza într-un bungalow pentru care plătesc mai puțin de două sute de lei pe noapte.

Proprietatea ”HideAwayWoodHeaven” se află pe strada Tărpiului din Bistrița și are la capitolul facilități zonă de relaxare, zonă de luat masa, ustensile de bucătărie, articole de igienă. Acceptă turiști care au împlinit cel puțin vârsta de 18 ani și pe cei cu animale de companie. În schimb, nu are nici internet, nici parcare și nu este de acord să găzduiască fumători.

Pe site-urile de rezervări o persoană plătește pentru o noapte 146 de lei, iar două între 162 de lei și 180 de lei în cazul în care optează pentru anularea gratuită a rezervării.

BUNGALÓW este locuință din lemn sau din împletitură de trestie, fără etaj, înconjurată de verande și de vegetație. ♦ Casă de vacanță, din materiale ușoare, construită în locuri pitorești.

1 comentariu

  • Ar trebui construite cat mai multe …sa aiba loc toti catzelarii de la blocuri ,la care progamul le este stabilit de catre prietenii lor in functie de cand au chef sa se kace.Poate acolo ,la marginea padurii vor strange rahatzii si se vor putea bucura linistiti sa i pupe in bot dupa ce miros pishatul altora.

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS