Actualitate

Cum arată Bistriţa cea ”şic pe bicicletă” (FOTO)

Pe bicicletă poţi fi şic. Au demonstrat-o mai multe doamne şi domnişoare din Bistriţa care au ieşit la plimbare sâmbătă seara în oraş, ca nişte adevărate cochete. Au atras toate privirile, dar şi parteneri de drum care au militat, împreună cu ele, pentru construirea pistelor de biciclete în oraş.

sic pe bicicleta 2 sic pe bicicleta 4 sic 1 sic 2

Printre participante s-a numărat şi artistul hand-made Daniela Marcu. Ea ne-a povestit că şi-a cumpărat bicicletă şic de pe internet. E vopsită în albastru şi decorată cu flooarea soarelui. Soneria a creat-o singură.

sic pe bicicleta 5„Aveam nostalgii din copilărie. Am avut bicicletă, dar mi-a fost furată. Când am găsit-pe aceasta pe internet, am cumpărat-o imediat. E decorată cu abţibilduri cu floarea soarelui şi mi-am făcut şi o sonerie tot aşa. Am căzut cu bicicleta şi am zgâriat-o rău de tot şi am zis să acopăr zgârieturile alea cu ceva, am făcut soneria asta, au văzut-o prietenii şi apoi, pe internet, au comandat şi alţii. Aşa m-am apucat să fac sonerii şic pentru bicicletă. Am văzut şi în Bucureşti fete care aveau coşuri pe bicicletă. Nu trebuie să fie totul şic de la ghidon până la roată. Important e să te simţi bine”, a spus Daniela Marcu.

Şi artistul hande-made Gabriela Tompa şi-a împodobit bicicleta special pentru acest eveniment. sic pe bicicleta 3

„Eu folosesc bicicleta în mod obişnuit. Merg cu ea la serviciu, doar astăzi am împodobit-o cu flori, iar pe cadru am pus câteva stikere cu floricele să fie mai veselă. Femeile pot merge pe bicicletă la serviciu în ţinută office, dar nu le recomand să pedaleze cu pantofi cu toc. La noi puţină lume se încumetă să circule cu bicicletă fiindcă e destul de periculos din cauza faptului că nu prea eşti în siguranţă”, a spus Gabriela Tompa.

Sâmbătă, între orele 18.00 şi 21.00, în Parcul Municipal Bistrița – la foișor, s-a desfăşurat evenimentul “Șic pe bicicletă … la Bistrița” în cadrul proiectului “Bistrița pe Bicicletă.

„Scopul evenimentului a fost acela de a susține proiectarea și construirea corespunzătoare și eficientă a pistelor pentru biciclete pe teritoriul municipiului Bistrița și a cartierelor aparținătoare pentru bicicliștii bistrițeni și potențiali turiști. (…) Dorim să atragem atenția asupra importanței și beneficiilor mersului pe bicicletă și să evidențiem faptul că există bicicliști pe străzile orașului”, a spus Cristian Ţetcu, preşedintele Asociaţiei GAŞL Ruralis, iniţiatorul evenimentului care s-a încheiat cu premierea celei mai şic biciclete, Proprietarul şi-a putut alege o sonerie personalizată creată de Daniela Marcu.

sic pe bicicleta 6 sic pe bicicleta 7 sic pe bicicleta 8 sic pe bicicleta 9

4 comentarii

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.