Actualitate Recomandări

Pentru bucătăria perfectă, găsiți la Bistrița piese cu personalitate și de cea mai bună calitate

Unul dintre cei mai mari producători italieni de electrocasnice și incorporabile din lume vine în ajutorul celor care își doresc o bucătărie perfectă, iar pentru ca să iasă ca la carte aveți nevoie de sfatul specialiștilor de la Romana Deco Mobili.

În showroom-ul din strada Constantin Roman Vivu nr. 1, Bistrița ( lângă magazinul Meridian), de luni până vineri între 10:00 și 18:00, dar și sâmbătă între 10:00 și 13:00 puteți afla cum să aveți bucătăria perfectă cu Smeg, dar veți găsi și alte piese cu personalitate și idei de amenajare.


Despre Smeg merită să știți că a lansat și o gamă de electrocasnice mici cu design retro, precum și chiuvete și baterii de bucătărie. Fiind un brand italian, a colaborat cu mărci de renume precum Fiat, cu care au creat o serie de frigidere inspirate de automobilul Fiat 500 sau Dolce & Gabbana, cu care a creat o linie exclusivistă de 100 de frigidere Smeg FAB28 pictate manual de artiști sicilieni, cu teme din folclorul sicilian. Fiecare din aceste 100 de frigidere este în sine o operă de arta. De asemenea, colaborarea cu diverși artiști internationali nu le este deloc străina, Smeg putându-se lăuda cu game complete de electrocasnice cu design modern, precum Linea, Piano sau Dolce Stil Novo, sau design retro precum Victoria, Cortina, Coloniale sau 50’s retro style.

Romana Deco Mobili este recomandat de clienți drept showroom-ul cu ”produse de super calitate”.

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS