Economie

Cum arată cel mai nou hipermarket din Năsăud. Ce promoții sunt la inaugurare

Un nou hipermarket se inaugurează în orașul Năsăud, al 178-lea de la nivel național din rețeaua acestui retailer. Primii cumpărători vor avea parte de promoții.

Noul magazin Kaufland Năsăud este localizat pe strada Rahovei nr. 3 și va genera 65 de locuri noi de muncă, susținând astfel economia locală. Suprafața totală a noului magazin este de peste 5.100 mp, dintre care peste 2.800 sunt alocați spațiului de vânzare.

Hipermarketul își deschide porțile pentru public joi, 25 aprilie. Programul de funcționare va fi între orele 07:00-22:00, de luni până sâmbătă, respectiv între orele 07:00-20:00 duminica.

Cu ocazia inagurării, clienții sunt așteptați cu promoții speciale la alimente, produse nealimentare și 30% reducere la toată gama de bricolaj, în limita stocului disponibil, anunță Kaufland. Printre produsele incluse în ofertă se regăsesc: ceafă de porc fără os – 19,99 lei/ kg, preț redus de la 29,99 lei/kg, făină albă de grâu K-Classic – 1,49 lei/kg, preț redus de la 2,19 lei/kg, fier de călcat cu abur Tefal – 79,99 lei, preț redus de la 149,99 lei per bucată.

Kaufland Năsăud pune la dispoziția clienților o selecție bogată de produse pentru toate gusturile. Magazinul include un spațiu generos pentru legume și fructe, un stand cu servire asistată de 17 metri lungime, brutărie, alimente congelate, dulciuri, articole de drogherie, băuturi și alte produse nealimentare. În plus, în zona Grill din exterior, clienții pot alege dintr-o gamă variantă de preparate gustoase, inclusiv pui rotisat, pulpe de pui, cartofi prăjiți, pui crispy și nuggets, dar și specialități, precum mici, ceafă de porc, cabanoși și cârnați thuringer.

Pentru a oferi clienților o experiență cât mai plăcută, Kaufland Năsăud dispune de un sistem îmbunătățit de semnalizare. Acesta facilitează navigarea eficientă și identificarea rapidă a categoriilor de produse și a serviciilor puse la dispoziție în cadrul magazinului.

Hipermarketul are 14 case de marcat, dintre care 8 sunt case express, de tip self-service, iar 6 sunt standard. Acestea vor asigura un flux rapid și eficient al cumpărăturilor. Totodată, clienții magazinului pot beneficia de serviciul K-Scan, prin care pot scana produsele pe măsură ce le adaugă în coș, plata fiind finalizată rapid ulterior, la casele express.

Parcarea are o capacitate totală de peste 170 de locuri, dintre care 7 destinate persoanelor cu dizabilități și 5 pentru părinți. Magazinul mai beneficiază și de 3 locuri de acces la stația de încărcare pentru mașinile electrice și de 15 rastele pentru biciclete.

Galeria comercială oferă accesul la mai multe magazine și servicii, precum fast-food Allegria, casa de schimb valutar Costacos Exchange, un magazin X-Press, drogheria Iusmed Drogherie, un ATM Multibanco, o stație de plată Self-pay și spații de ridicare a coletelor: Easybox, Fanbox și DPD.

Continuând angajamentul său față de protejarea mediului, noul magazin Kaufland încurajează clienții să recicleze utilizând sistemele de colectare selectivă disponibile:

• În interiorul magazinului este amplasat un automat de reciclare, de tip self-service, unde pot recicla ambalaje în schimbul voucherelor de extra-reducere. Clienții pot aduce la aceste automate ambalaje din plastic, sticlă și metal (cu volum de până la 3 litri). Garanția de 0,50 RON este restituită doar pentru ambalajele cu simbolul ”Ambalaj cu garanție” tipărit pe etichetă.

• În spațiul special amenajat sub forma unei broscuțe țestoase de la intrarea în magazin, clienții pot aduce pentru reciclare ambalaje ale produselor de îngrijire personală sau de curățenie și vor fi recompensați pe loc cu vouchere de 35% reducere la cumpărarea altor produse noi, din oferta lunară. Produsele care pot fi depuse includ sticle goale din plastic de șampon, balsam, gel de duș, cremă de corp, de față sau de mâini, apă de gură sau de săpun lichid, dar și recipiente goale de produse de curățenie, precum detergenți de haine sau de vase, soluții de curățare a bucătăriei, băii, pardoselii sau geamurilor. Voucherele de reducere se ridică de la Biroul de Informații din magazin.

4 comentarii

 • Alegerea locului unde a fost amplasat acest magazin merita premiul noaptea mintii capitolul inghesuiala. Ca sa ajungi acolo trebuie sa intri pe stradute inguste negandite pentru trafic intens (vreo 3 cu sens unic) si cu masini parcate aiurea. In aceeasi zona e si piata, in zilele de joi o sa ai ocazia sa conduci ca in India. Nici nu vreau sa ma gandesc la locatarii din zona respectiva.

  36
  8
  • Da ce te f; grija, ți-ai băgat tu banii din economii în investiție :)(:; lasă că face Koflandu pasarele de la toate străzile nosodenilor să ducă la Roma!

   6
   19
  • Pe cei care locuiesc pe bulevard, nu-i deranjează tirurile?
   La bulevard ai Penny, Lidl, Profi – nu te mai înghesui spre Kaufland.
   Dacă încape un tir, încapi și tu, in cazul in care rămâi blocat mai lasă din greutate și mergi pe jos;
   Este aproape pt cei din cartier (Lușca), ei nu se plâng.

   3
   6
Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.