Actualitate

Cum arată un apartament penthouse premium lux din Bistrița care costă cât două case

(FOTO) Un apartament din Bistrița aflat la etajul 11 al unui bloc ridicat în 2020, cu patru camere și trei băi, având dotări de lux, se vinde complet mobilat și utilat la preț de două case mai modeste.

Apartamentul care deține patru terase se întinde pe mai bine de 200 de metri pătrați, având suprafața utilă de 143 de metri pătrați, este în fapt un phentahouse premium lux amplasat la etajul 11 din 11 într-un imobil situat în asamblul rezidențial din zona Inspectoratului pentru Situații de Urgență Bistrița.


Are trei dormitoare, trei băi, trei dressinguri și patru balcoane. Fiecare dormitor are balcon plus un balcon cu ieșire din livingroom. Două dormitoare sunt dotate cu baie și dressing propriu. Bucătăria este de tip open space cu living.

Apartamentul dispune de un loc de parcare la exterior sau contra cost se poate achiziționa un loc de parcare la subsol.

Prețul de vânzare al apartamentului este de 265.000 de euro.


22 comentarii

  • Nu doar priveliștea, bonus auzi zilnic toate alarmele și sirenele SMURD + pompieri. Super bonus muzica roților de teren pe direcția Sărățel
   .

 • Pentahouse înseamnă înseamnă că plătești în primul rând priveliștea! În cazul de față se vede o ruină industrială de parcă ar fi acolo Azovstal. În rest e OK, se vede treaba că nu a fost realizat la modul snob de „arhitectul danez” de pe pietonal.

 • Ăsta să ți-l dea gratis și să nu-l iei.
  La mare înălțime, expus vânturilor, gerului, soarelui, etc, are costuri mari la întreținere și foloase puține.
  De banii ăștia (!) îți iei/faci o căsuță ”la curte” cum zice miticul și ai mult mai multe avantaje pe planul consumurilor de utilități, al intimității și confortului.
  Dar, de, nu poți decide gustul omului. Fiecare, pe banii săi ,face ce vrea.

 • Statisticile spun ca astfel de constructii incet si sigur devin viitoarele GHETOURI ale oraselor care isi pierd populatia incet asa pe nesimtite si in 2050-70 se vor goli la jumatate.
  Daca mai studiem si ce se intampla in Ucraina vedem clar ca cele mai multe rachete se infig in etajele superioare ale blocurilor cu 10,12,15 etaje.
  Toate calculele sunt proaste , deci cine e destept paraseste marele metropole dar si orasele resedinta de judete unde aglomeratia, stresul, galagia si poluarea creste de la o saptamana la alta.

  • O ajuns sa comenteze așa zis Arhitect care numa Arhitect nu este și un dezvoltator car nu respectă nimic în acest orășel.

 • Nu stil cum au ajuns ei la pretul de 265.000€.
  Suprafața utila este de 143 m2, restul sunt baloane si balconașe si băi in plus, care vor sta nefolosite.
  Deci: 143 m2 x 1.000€/m2 = 143.000€
  Mai ceri 22.000€ pe mobila
  Preț de vânzare 165.000 €. Nu 265.000€
  Au cerut cu 100.000 € in plus fata de cât este valoarea apartamentului!

 • sarakilor!!!
  comentati aiurea. Se va vinde probabil cu suma ceruta.
  Apartamentul e foarte frumos. Dar cand stai la 2 camere pe Trandafirilor nu sti altceva decat sa comentezi!!

 • Penthouse înseamnă ve vedeți în clipul următor: https://www.youtube.com/watch?v=oPfJjqb6J0A
  Cel din articol cu părere de rău e apartament, penthouse înseamnă PRIVELIȘTE ! Dacă vezi din balcon pasarela pe unde trece o dată la 10 minute o motoretă bășinoasă careți sparge timpanele și o fabrică în ruine, atunci ăla e un apartament.

  • Oricat de luxos ar fi un apartament sau o casa, tot in orasul asta cacacios trebuie sa traiesti. Poti avea maserati, mercedes, audi, bmw…ultimul model ca tot pe strazile mediocre trebuie sa circuli. Nu poti sta inchis in casa sau sa nu cobori din masina luxoasa… tot in Bistrita traiesti. Avelo bahtalo!!!

 • Care pentheus e cu vedere la înălțime?
  Cele din vârful dealului cu zeci de etaje cred vreo 12 etaje, no acolo curenți iarna, acolo vedere la cimitir și pușcărie😂😂😂😂

 • bai paganel !
  esti si prost , de crezi tu ca toata viata eu stau ilegal in casa construita legal cu acte pe terenul meu.
  S-a rezolvat treaba de cand lumea si totul este gata dar nu mai am chef sa dau explicatii fraierilor care nu au cunoscut subiectul si nici nu trebuia sa-l cunoasca fiindca nimic rau nu s-a intamplat pe domeniul public.
  In ce priveste PENSIA SPECIALA du-te si intreaba daca dupa 38 de ani 2.450 lei pe cupon primiti de mine reprezinta ceva special.
  In rest tot ce depaseste cuponul sa-ti stea tie in gat.

 • Sa construieșt pe iancu jianu doua blocuri cu doua nivele în plus și un pod care se transforma curînd în apartamente și vreo 18 case fără puz,oare nu se sesizează organele de stat ??

 • Cine sa se sesizeze domnule Marius?
  Toți sunt mana in mana ,primărie, disciplină, inspectoratul în construcții.
  Nu îndrăznesc să l deranjeze pe beneficiar.
  Din păcate suntem pierduți ca popor, orașul este varza așa cum se construiește astăzi, fara nicio gândire se vede că nu avem arhitecți , sau daca sunt, orașul ăsta nu mai contează pentru ei, decât banul.

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS