Social

Cum își petrec timpul membrii Casei de Ajutor Reciproc a Pensionarilor

Seniorii din Bistrița care sunt membri ai Casei de Ajutor Reciproc a Pensionarilor merg în excursii, iau lecții de dans și se pregătesc să ia parte la o serbare câmpenească.

La sfârșitul săptămânii, pensionarii au participat la prima excursie din 2024 pe traseul Bistrița – Vatra Dornei – Mănăstirea Voroneț – Mănăstirea Arbore – Hanul Voievozilor – Cacica, Salina și Biserica greco-catolică – Mănăstirea Humor – Bistrița, iar următoare excursie în care vor merge este în perioada 19-20 iunie pe ruta Bistrița – Deva – Izbuc – Peștera Urșilor – Cluj- Bistrița. Pentru aceasta din urmă, care presupune și o noapte de cazare, tariful este de 500 de lei/persoană. În perioada 16,17,18 iulie, este programată altă excursie pe ruta Brașov – Orșova – Hațeg – Alba care costă 800 de lei/persoană, iar în luna august ieșiri de câte o zi la Reghin și Putna.

Membrii CARP mai participă la ore de dans la clubul organizației, iar în data de 11 iunie au planificată o serbare câmpenească în Pădurea Schullerwald unde va fi organizat și un concurs de gătit la ceaun.

Activitatea Asociației Casa de Ajutor Reciproca Pensionarilor Bistrița-Năsăud, care are sediul pe str. Lupeni nr. 15 s-a dinamizat odată cu instalarea în funcție a noului președinte Adrian Burzo.

Etichete

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.