Actualitate Recomandări

Cum merg lucrările pe DN 17D la Beclenuț, unde se face un viaduct

Continuă lucrările de reparare a DN 17D în extravilanul orașului Beclean, în zona ”la Șuri”, la km 2+100, investiție derulată prin Ministerul Transporturilor.

Etapa I prevede realizare de viaduct.

Lucrări în execuție: cofrare culee 1; forare piloți pila 3; pregătire realizare radier pila 4.

Lucrările din zona Beclenuț sunt realizate de compania Frasinul.

Investiția din cadrul proeictului ”Stoparea efectelor calamităţilor şi repararea drumului DN 17D km 2+100, județul Bistrița-Năsăud”, care va îmbunătăți accesul spre varianta de ocolire a Becleanului, se ridică la aproximativ 3,6 milioane de euro.

5 comentarii

 • Super „centură” are Becleanul, marea realizare! Unde ești domnule cu sute de nickuri, cu aeroportul, cu stadionul de rugby, cu iiiii-urile, gata, a trecut campania electorală, nu mai postezi?

  17
  16
  • ares parcă era vorba ca dacă de la deschiderea Centurii Becleanului până la sfăşitul anului 2023 nu se întâmplă nimic grav pe centură cum ai spus tu şi da nu sa întâmplat nici-un accident grav atunci tu nu mai postezi pe acest online. Măcar schimbăți nickname-ul cu care postezi.

 • Și ce mai are Becleanul!
  Vorbește sub protecția anonimatului cu oamenii și vezi adevărata realitate,dar nu cu cei din Obor,asistații social,bugetarii de la primărie și rudele lor!!!

  17
  11
 • Asta-i mintea psd-ista: faci un pod care nu duce nicaieri, apoi faci un viaduct pentru ca nu este loc de drum. Cand este gata viaductul constati ca nu-l poti lega de drum pentru ca a alunecat dealul in Somes. Iar ei vor avea vesnic de lucru si noi vom plati vesnic pentru ca i-am votat! Prostia se plateste!

  23
  10
Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.