Politică

Cum se copiază la Consiliul Judeţean :)

Nici dacă ne-am strădui să facem o şedinţă foto cu politicieni care să-şi copieze unii altora gesturile, nu cred că am reuşi să obţinem imagini precum cele surprinse, luni, în şedinţa Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud.

În prima fotografie, îi puteţi vedea pe vicepreşedintele Mihai Bumbu şi pe secretarul general al CJ, Iosif Redl. E clar că nu au regizat similitudinea de gesturi, dar le-a ieşit de minune figura. 

Vine tare din urmă şi îi copiază Doru Ciocan (PSD), pus de partidul său să lucreze pe brânci la un plan mai bun de gestionare a deşeurilor. Probabil că a obosit şi a decis să-şi odihnească puţin capul în mâini.

În căutare de modele la cei cu experienţă pare a fi şi consilierul judeţean Daniel Suciu (PSD), dar şi medicul Andrei Suciu, intrat mai târziu în tagma aleşilor judeţeni.  

Nici democrat-liberalii nu stau degeaba. Pe Iosif Redl şi Mihai Bumbu îl copiază şi Petru Moldovan (PDL). Dânsul a adoptat însă un gest ceva mai intelectual, dar faţa îl dă de gol. E cam plictisit. La fel stau lucrurile şi cu Adina Arjoca şi Andrei Moldovan, tot de la PDL.

   

Etichete

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.