Politică

Ce bine s-au înţeles PSD şi PNL! La vot, bâlbâială în USL

PSD şi PNL se înţeleg foarte bine, cel puţin la nivel de lideri de grup. Liberalul Dorin Popescu şi social-democratul Daniel Suciu fumează cot la cot. Mai rău e cu votul, unde USL s-a cam bâlbâit luni în şedinţa Consiliului Judeţean.

Să adoptăm varianta Comisiei de urbanism sau să ţinem cont şi de munca lui Doru Ciocan? Aceasta pare să fi fost întrebarea la care au încercat să-şi răspundă atât Dorin Popescu, cât şi Daniel Suciu (foto), la o ţigară, înainte să înceapă şedinţa de Consiliu Judeţean de luni în care urma să fie votată înfiinţarea şi delegarea Serviciului Public de Management şi Operare a Centrului de Management Integrat al Deşeurilor Tărpiu, o poveste la fel de complicată precum îi este şi numele.

Ce-am reţinut noi? Că social-democraţii i-au dat sarcină lui Doru Ciocan, în calitatea sa de membru al Comisiei de cultură, învăţământ şi sport din CJ (sic!), să vină cu o variantă mai bună decât cea a echipei lui Liviu Rusu. Dânsul a prezentat-o, dar puţină lume a înţeles cu adevărat modificările propuse, limbajul fiind unul specializat. Aşa că a urmat o serie de luări de cuvânt în care puterea şi opoziţia s-a lăudat reciproc. Cu ce ocazie? Că au dezbătut serios proiectul, că au depăşit animozităţile politice, bla bla bla.

În final, când s-a supus la vot, liberalii au ridicat mâna la unison (cu trădători cu tot) pentru varianta adoptată în Comisia de urbanism condusă de Dorin Popescu, în timp ce social-democraţii au stat cu mânuţele jos ca să nu-l jignească pe Ciocan, pus la treabă în zadar. Aşa se face că PNL a votat cot la cot cu PDL, iar PSD a rămas de căruţa votului armonios. Of, of, măi, măi!

Morala: fumatul dăunează grav sănătăţii USL!

Notă: Daniel Suciu a declarat pentru ziarul nostru că nu au existat disensiuni în USL, decizia de vot fiind luată înainte de şedinţă.

1 comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.