Actualitate

Cum se fac plățile pentru înmatriculări și permise, din 1 octombrie

Direcția Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor informează că, începând cu data de 1 octombrie, plățile aferente operațiunilor de înmatriculare și permise vor putea fi achitate astfel:

Tarifele reprezentând contravaloarea: certificatelor de înmatriculare, autorizațiilor de circulație provizorie, permiselor de conducere, se vor încasa exclusiv în CONT BCR: RO94RNCB0082000367331018, beneficiar Regia Autonomă – Administrația Patrimoniului Protocolului de Stat, utilizând mijloacele de plată: virament, mijloace de plată online, Sistemul național electronic de plată online (SNEP) – ghișeul.ro, POS-uri instalate de către RA-APPS la sediile serviciilor publice emitente – în curs de operaționalizare.

Contravaloarea documentelor sus-menționate nu se mai poate achita la ghișeu.

Tarifele aferente confecționării plăcilor cu numere de înmatriculare permanentă, de probă, temporare și provizorii, atribuirii unui număr de înmatriculare preferențial sau păstrării combinației numărului de înmatriculare se vor achita în conturile Trezoreriei (Trezorerie operativă Municipiul Bistrița R041TREZ101502601X009594, cod identificare fiscală Instituția Prefectului 4347798) prin: virament, mandat poștal, numerar, la ghișeele serviciilor publice comunitare regim permise de conducere și înmatriculare a vehiculelor din cadrul instituțiilor prefectului sau la casieriile unităților Trezoreriei Statului, în condițiile legii.

Documentele de plată emise anterior își păstrează valabilitatea.

https://www.facebook.com/PrefecturaBN/posts/3098020746994061

10 comentarii

 • Daca nu ne invartim si dupa casa vecinului si nu complicam lucrurile deja complicate cum poti sa traiesti in Romanica noastra draga?
  De ce sa nu platim inca enspe salarii si pt cei de la ghisee…???

 • Tocmai din acest motiv ai primit doua IBAN-uri, pentru a nu te mai plimba cu treabă…. când ai posibilitatea de a face plata online.Restul este doar „tovărășim” si melancolie care la noi tinerii nu mai tine.

 • Și eu m-am simțit la fel!!!
  Și ca idee e… De ce se poate plăti la ghișeul lor doar pentru provizorii??? Banii pe hârtii provizorii nu sunt infectați???? Ca bănuiesc ca asta e motivul pentru care se dotează cu pos-uri!!!!
  Oricum… Alta românească de kkat… Nu știu cine e acolo… Oare tot Ceuca organizează???

 • E inacceptabil sa astepti pentru numere provizorii 20 de zile dupa ce ti ai cumparat o masina
  Mai grav este ca daca vrei sa iti radiezi anul acesta o masina nu mai sunt locuri .In toate judetele sunt locuri la noi nu. Dezamagitor
  Fata de alte judete cu parc auto mult mai mare la noi e jale timpul de asptepare

 • Nu stiu daca sngajatii sunt sau nu politisti, dar sunt niste ingramaditi, de atata prostie. Iar proasta care preia dosarele e cireasa de pe tort.
  Un serviciu unde s-au cules cei mai clei dintre cei mai clei!

 • Am de radiat mașini anul acesta și nu mai sunt programari. Sunt 60 de zile până la finalul anului. Nu se poate așa ceva sa nu fie locuri pentru radierea mașinilor.

 • Cata vreme in institutii , pe usile principale vor intra doar functiinarii, iar cetatenii vor fi tinuti in ca vitele in ploaie in fata scarii de incendiu, ramanem o tara la nivelul Africii subdezvoltate. E revoltator sa sti ca platesti taxe si impozite, din care unii isi iau salarii grase si muncesc in conditii de lux, ca sa fi tratat mai rau decat o ciurda de vite atunci cand depinzi de semnatura lor. Absolut abject! Se va intampla inca multa vreme in Romania, intrucat functionarul inca isi imagineaza ca e stapanul cetateanului! Rusine Prefecturii si tuturor celor care decid ca intrarea principala este pentru ei, de parca ar fi adus-o de la ei de acasa! Mizerabil!

 • Deci pe ghiseu.ro nu reusesc sa gasesc nici un indiciu unde se poate plati taxa pasaport si permis auto . Am fisa medicala si ma gasesc in imposibilitatea sa achit taxa permis .La BCR am mers degeaba deoarece aparatul era defect si la ghiseu nu am putut achita . In situatia asta ce fac renunt sa-mi mai reinoiesc permisul ?

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.