Social

Cum se vede marea de la munte prin ochii unor turiști care călătoresc în rulotă (VIDEO)

O familie care a venit cu rulota la Colibița a relatat, într-un filmuleț postat pe Youtube, experiența pe care a trăit-o. La coada lacului a putut campa fără să plătească, într-o zonă în care singura facilitate oferită este o toaletă ecologică. Pentru o plimbare de o oră cu barca pe lac au plătit 50 de lei.

”E foarte frumos. Pe lângă hotelurile de lux se mai păstrează și un pic de sălbăticie, cel puțin aici, la coada lacului, ceea ce e foarte fain pentru pasionații de camping, de rulote, de corturi. Se mai găsește loc și pentru ei. Văd că mai este ceva acces la lac, nu știu dacă e public sau privat, dar cu cât mai mult acces la lac, cu atât mai bine, dacă se poate public”, a spus Ghiță Bot în video de mai jos.

Etichete

4 comentarii

  • Frumos relatat si asta doar pentru ca a reusit sa parcheze rulota la botul lacului fara sa plateasca. Normal ca e terenul cuiva si acolo ca doar nu e ca in fata blocului la el unde e a tuturor!

  • Sa faca un camping de rulote in zona sa mai vina cateva sute de ,,iubitori” de natura sa polueze si sa se kace in lac.Toti dospitii umbla pe toti muntii si distrug natura .Bine zice Balan ,porcus turisticus.

  • Am fost recent la Colibita! Accesul catre lac e aproape imposibil, cu exceptia locurilor amenajate, unde faci consumatie sau platesti taxa ! Am incercat o plimbare spre lac dar o doamna m a apostrofat rapid ca-i incalc proprietatea ! N-am vrut sa-mi stric ziua, dar n-ai ce face cu tupeul celor care au construit si au ingradit tot in jurul lacului! Aceasta problema este de ani de zile, nu s-a luat nici o masura, inteleg ca au proprietati, dar nu sunt si proprietarii lacului! Pacat de frumusete de peisaj! Cred ca nicaieri in lume nu s-a construit pana in apa, nu? Dar bogatasii nu pot fi deranjati de astfel de probleme marunte!

    • Da , așa este insa uneori acesti propietari mai au si dreptate …. tone de gunoi rămân pe marginea lacului care tot ei sunt obligați sa le adune …. când va fi românul civilizat va și propietarul asemenea .

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.