Recomandări Social

Cum vor autoritățile să rezolve problema deșeurilor aruncate în apă, la Rodna

Problemele de poluare prin deșeuri și pet-uri aruncate în pârâul Măgurii din comuna Rodna, care mai apoi ajung în râul Someș, continuă.

În vederea rezolvării situației care se repetă acolo s-a gândit amplasarea unor plase metalice pentru stoparea înaintării deșeurilor în albia râului Someș și montarea unor camere de supraveghere în zona respectivă, informează Instituția Prefectului Bistrița-Năsăud.

Atenția sporită rămâne o sarcină a autorităților locale și a asociației județene care au obligația de a efectua acțiuni de monitorizare, precizează sursa citată.

2 comentarii

 • No bre, vedeti ca tot ce am cerut eu din 2007 incoace este de facut ? A trebuit sa mai care apele SOMESULUI cateva mii de tone de deseuri ca sa constatati ca fix dispozitivele de retinere si camerele de supraveghere care deranjeaza electoratul sunt singurele solutii.
  Insa a trebuit sa imi pierd eu vremea sa vorbesc cu peretii de la CJ si Prefectura sa ma duc absolut la toti Prefectii si la Radu Moldovan ca sa constatati ca asa este bine.
  Mai trebuie insa sa si functioneze camerele sa dati niste mame de amenzi si odata pe luna sa si eliberati plasele de mizeriile adunate, NO !…..pana amu ce ati facut si de ce ati fost platiti ?
  Domnule Prefect, domnule Presedinte CJ, dati cu ei de pamant si fiti neindurator.

  • Garda de mediu nu are de gând sa fac nimic???
   Oare chiar asa politizata este aceasta instituție uneori parca este ruginita sau inexistenta… Ăștia fac controale unde vor ei sau le fac doar pe hârtie…

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS