Actualitate

Cum vrei să arate cartierul tău? Chestionar online

”Cum vrei să arate cartierul tău sau zonele principale de interes din municipiu? Te invităm să te implici activ în definirea Strategiei Integrate de Dezvoltare Urbană a municipiului Bistrița pentru perioada 2021-2030! Completează chestionarul de mai jos până la data de 20 mai 2022 și propune proiecte concrete prin care se poate schimba orașul tău!”, transmite Primăria Bistrița.

Chestionarul este disponibil aici: https://forms.gle/5DF2hYDxvqraXB6aA

Strategia Integrată de Dezvoltare Urbană (SIDU) și Planul de Mobilitate Urbană Durabilă (PMUD) – două documente strategice, fundamentale pentru viitorul mod de dezvoltare a municipiului Bistrița sunt în curs de elaborare până în luna iulie.

4 comentarii

  • pai in primul rand sa se aspire strazile. simplu! si sa se tunda iarba, nu doar in centru. simplu ! la ce sa mai complectam chestionare? ca oricum nu conteaza.

  • Sigur nu asa cum arata acum str. Sucevei , ca dupa razboi si fara apa curenta de 4 zile. SUNTETI NISTE INCHIPUITI DE NOTA 10 . REALITATEA E CU TOTUL ALTA SI VOI NU VRETI SA O VEDETI. POVESTI SI MINCIUNI DE 2 LEI.ATAT

  • Se vedem ceva sau sa auzim despre proiecte din program buget participativ din anul trecut mai intii ce a fost inceput sau cind va fi realizat. Pe urma alte idei.

    • Nici pistele de biciclete nu au reușit să le marcheze și să le termine.

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.