Actualitate Recomandări

Cumpărături cu ghinion. Trei mașini avariate în parcarea Kaufland de pe Calea Moldovei

Trei mașini au fost avariate, sâmbătă seară, în parcarea magazinului Kaufland de pe Calea Moldovei.

Potrivit martorilor, un șofer nu a acordat prioritate, a acroșat o mașină, iar aceasta din urmă a ricoșat în a treia. Lumea s-a adunat să vadă isprava care le va da bătăi de cap tuturor.

5 comentarii

 • Nu stiu cum vom evolua in viitor sau cum trebuie sa ne schimbam, sa gasim solutii, dar acum sunt prea multe masini…umblam prea mult cu masina fie ca trebuie sau nu, unii au transformat acest vehicol in simbol social, nu caut scuze si eu merg prea mult cu masina… la fel suntem dependenti de tot acest sistem, toata ziua suntem in aceste supermarketuri si doar cu masina, chiar daca luam ceva fara greutate mare… benzinariile sunt full chiar si cele austriece , apropo la O…mv era plin. Suntem victimele confortului nostru.

  45
  11
  • Sincer am 6 luni de cand ma duc pe jos la serviciu, Lama> Odobescu. Ma uit in jurul meu si nu vad mai nici un pieton, asa ici-colo cate unul. La trecere iti e fica sa treci. Este teist ce se întâmplă. Vad dimineața cand ma duc la serviciu, o familie pleaca cu cate doua masini dun parcare. 🧐

   48
   7
 • am fost ingermania intr-un oras cam cat bistrita ,foarte multa lume folosesc bicicleta .toate categoriile de oameni folosesc bicicleta

  40
  10
 • Unde sunt șoferi tembeli, pot circula numai 2 mașini , căci sigur se vor busi. Soferii tembeli ar trebui sa aibă montate la mașini niște girofaruri ca să-i poata evita lumea. Problema e ca sunt foarte multi!

  7
  1
Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.