Actualitate

Curățenie generală la Stadionul ”Jean Pădureanu” pentru meciul gloriilor

(FOTO) ”Împreună cu conducerea echipei Gloria, pregătim Stadionul ”Jean Pădureanu” pentru meciul de luni. Ne dorim ca bistrițenii să vină cu plăcere la fotbal, pe un stadion curat, în condiții de siguranță. Ne vedem luni, în 16 august, începând de la ora 18.00, la prezentarea cchipei Gloria 2018, după care vom urmări împreună meciul dintre Old Boys Gloria Bistrița și Echipa Legendelor!”, spune președintele PMP Bistrița-Năsăud, Ionuț Simionca, unul dintre organizatorii meciului amintirilor.

https://www.facebook.com/IonutSimionca/posts/373951570761921

Luni 16 august, începând cu ora 18.00, pe Stadionul ”Jean Pădureanu” din Bistrița este programat un eveniment sportiv de excepție: prezentarea echipei de fotbal Gloria 2018 Bistrița-Năsăud pentru noul sezon al Ligii a 3-a, urmată de meciul demonstrativ dintre Old Boys Gloria Bistrița și echipa Liga Legendelor.

Jucătorii de la Old Boys Gloria Bistrița pe care îi vom revedea pe teren sunt: Călin Albuț, Aurel Nalați, Dorel Zegrean, Valer Săsărman, Emil Dăncuș, Ioan Miszti, Paul Czervenski, Sebastian Moga, Dănuț Matei, Ovidiu Maier, Ilie Lazăr, Sergiu Costin, Alin Chibulcutean, Sergiu Mândrean, Adrian Florea, Paul Șomodean, Toma Ivan, Lucian Sănmărtean, Gabi Balint, Marius Tanca, Doru Nicolae, Eugen Voica.

Liga Legendelor îi va avea în componență pe: Costel Câmpeanu, Florin Prunea, Miodrag Belodedici, Dorinel Munteanu, Romulus Buia, Adrian Neaga, Lucian Goian, Gabriel Cânu, Sebastian Moga, Răzvan Pădurețu, Sorin Frunză, Iulian Mihăilă, Daniel Vlădescu, Adrian Brăcăcel, Radu Funeriu.

Intrarea este gratuită. Porțile stadionului se deschid la ora 16.30.

Se vor respecta toate regulile impuse de FRF. Vor avea acces persoanele vaccinate împotriva virusului SARS-COV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, cele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore, dar și cele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi de la confirmarea infectării cu SARS-CoV-2, anunță organizatorii.

La stadion, cine dorește poate contribui, donând rechizite, la dotarea a 500 de ghiozdane pentru copiii nevoiași din județul nostru. Puteți dona rechizite pentru orice nivel de studiu, rechizite în stare bună/foarte bună (penare), caiete, instrumente de scris, etc.

1 comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS