Cultură

Curs intensiv de salsa în Plan B Club&Cafe și o petrecere pe măsură

În 9 iulie, sunteți invitați la un curs intensiv de salsa, în Plan B Club&Cafe. Cursul intensiv de salsa va începe de la ora 12:00 și va dura trei ore. Seara, se va organiza o party salsa, unde puteți arăta ce ați învățat la curs. Instructori de salsa vor fi Moes, Aditza & Tania of Salsa Caliente Cluj-Napoca.

Elmustafa Moes Kassi este un instructor de salsa cu origini marocane, stabilit la Bistrița după ce s-a căsătorit cu o româncă, Oana Piciu.

Salsa este un dans care se execută doar cu partener. Partenerii se schimbă mereu, nimeni nu refuză când este invitat la dans și, de foarte multe ori,chiar fetele iau inițiativa.


Pentru unii, momentul începerii cursurilor de salsa a coincis cu găsirea viitorului soț. Unii și-au recăpatat silueta prin dans, alții și-au recăpătat încrederea în sine dupa ce suferiseră o depresie sau au pierdut pe cineva drag, alții s-au vindecat de timiditate, alții vor să-și demonstreze că se poate când vrei cu adevărat, deși parafa medicului le-a interzis să facă efort fizic susținut, alții s-au îndrăgostit și chiar s-au căsătorit.

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS