Actualitate

Dacă aveţi sugestii privind comerţul stradal şi terasele, primarul e dispus să le asculte

Activităţile comerciale din Bistriţa se desfăşoară după un regulament de acum patru ani, depăşit în ce priveşte terasele şi comerţul stradal. Dacă aveţi sugestii legate de cum vreţi să arate oraşul din această perspectivă, trebuie să participaţi la dezbaterea publică organizată vineri, la 12.00, de municipalitate.

Primarul Ovidiu Creţu i-a invitat pe cetăţeni să participe la dezbaterea publică a Regulamentului privind activitatea comercială în municipiul Bistriţa care va fi organizată vineri de la ora 12.00 în sala mare a Primăriei Bistriţa.

„Regulamentul actual este valabil din 2011. Pe baza experienţei acumulată în această perioadă, am dori să facem câteva  modificări printre care simplificarea procedurilor de autorizare, reglementarea condiţiilor în care se amplasează terase pe domeniul public şi, de asemenea, redefinirea regulamentului pentru comerţul stradal”, a spus Ovidiu Creţu.

Totodată, edilul a mai informat cetăţenii că şi anul acesta se vor acorda Premiile Municipiului Bistriţa. Termenul de depunere a propunerilor este data de 5 decembrie a.c., iar festivitatea de premiere va fi vineri, 21 decembrie, în Teatrul de vară.

De asemenea, primarul a anunţat că persoanele care au nevoie de locuinţe sociale trebuie să se grăbească fiindcă luna aceasta se depun dosarele complete. „Termenul final este 30 decembrie, însă, pentru prelucrarea lor şi pentru a putea avea lista le solicit să vină mai repede şi, cel târziu, în 15 decembrie să avem toate dosarele depuse”, a spus edilul.

Ovidiu Creţu a spus că, în lucru este un bloc cu 20 de apartamente sociale care vor fi repartizate celor care şi-au depus cereri în 2014. „Acest bloc este în curs de finalizare. Nu ştiu câte apartamente sociale vom mai face anul viitor, dar listele trebuie să fie făcute de la începutula nului”.

1 comentariu

  • Atentie la consumatorii de pe terse , si locurile unde se vor PISA. Speram sa fie inregistrate scoaterea MADULARULUI din pantaloni, de camerele instalate pe axa pasajelor, asa cum place primarului sa le numeasca.

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS