Daniel Frăsincari, din nou șef la Camera Agricolă

Holistic

Daniel Frăsincari, demis în vara anului 2014 din funcţia de director executiv al Camerei Agricole Judeţene Bistriţa-Năsăud pentru ”incompetenţă profesională”, după ce la evaluarea performanţelor a primit calificativul ”nesatisfăcător”, își reia funcția. El a câștigat definitiv procesul cu CJ.

Consiliul Județean Bistrița-Năsăud a aprobat un proiect privind reluarea activităţii lui Daniel Frăsincari, în calitate de director executiv al Camerei Agricole Judeţene.

”În data de 11 iulie 2014 s-a efectuat evaluarea performanţelor individuale. Directorul executiv a obţinut calificativul ”nesatisfăcător”. Conform legii, pentru incompetenţă profesională, în cazul obţinerii calificativului ”nesatisfăcător” la evaluarea performanţelor profesionale individuale, funcţionarul public este eliberat din funcţia publică prin act administrativ dispus de persoane care are competenţa legală de numire în funcţia publică”, a motivat atunci Consiliul Judeţean. Odată cu aprobarea în CJ a eliberării sale din funcţie, lui Frăsincari, care a fost numit în martie 2011 prin dispoziţia preşedintelui CJ de atunci, i se va acorda un preaviz de 30 de zile.

Evaluarea lui Frăsincari pentru activitatea din 2013 a fost realizată de vicepreşedintele CJ Alexandru Pugna, cel care a iniţiat apoi proiectul de destituire a acestuia. Daniel Frăsincari a primit nota 2 la fiecare dintre obiectivele evaluate. După ce i s-au comunicat rezultatele, actualul şef al Camerei Agricole a spus că nu este de acord cu motivaţiile evaluării și a intentat proces.

Eugen Gheorghe

A absolvit Facultatea de Litere, Secția Română-Engleză, a Universității București. A debutat în presă în 1996 la publicația Steaua Sport Magazin. A lucrat, de-a lungul timpului, la ziarul ProSport, postul de radio Europa FM, agenția de presă Mediafax, dar și la clubul de fotbal Gloria Bistrița, unde a fost purtător de cuvânt. Din 2011 scrie la Timp Online.
Eugen Gheorghe

Google Ads-sub articol

Comentarii

 1. Mihai

  Mda… Pugna era foarte competent sa faca evaluarea… E expert pe agricultura… Daca l-ar evalua cineva pe Pugna ar lua nota 1

  (0)
 2. Doru Nicolae - nenea de la poarta

  la muzica nu cred……dar umbra lu ceausescu e peste tot
  omu multilateral dezvoltat ce e expert in toate

  (0)

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Toate comentariile vor fi moderate (aprobate manual).

Vă rugăm să respectați următoarele reguli:

 • 1. Să vă referiți doar la articolul la care postați comentariul.
 • 2. Folosiți un limbaj civilizat, fără injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
 • 3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, dacă acestea nu au legatură cu textul.
 • 4. Autorul articolului poate fi criticat pentru eventuale greșeli, incoerență, lipsă de documentare etc.
 • 5. Numele folosit să nu fie nume de personalități ale vieții publice sau parodieri ale acestora.
Nerespectarea regulilor menționate mai sus va duce la ștergerea comentariilor, fără avertisment și fără explicații.