Actualitate

Daniel Suciu, alături de nr. 1 WTA: ”Simona Halep rules!” (FOTO)

”Așteptând primul Grand Slam… măcar acum știu și personal pentru cine stau în fața televizorului cu emoție. Simona Halep rules!”, a postat pe Facebook liderul parlamentarilor PSD din Camera Deputaților, Daniel Suciu, care s-a fotografiat alături de Simona Halep după victoria acesteia în Fed Cup, la Cluj-Napoca.

Simona Halep, locul I WTA, a învins-o, duminică, la Cluj-Napoca, pe Patty Schnyder, locul 149 WTA, cu scorul de 6-2, 6-1, aducând echipei de tenis a României a treia victorie în întâlnirea de baraj cu Elveţia, sinonimă cu calificarea în Grupa Mondială a Cupei Federaţiei după o pauză de trei ani.

În primul meci al zilei de sâmbătă, Simona Halep, locul I WTA, a învins-o, cu scorul de 6-3, 1-6, 6-1, pe Viktorija Golubic, locul 115 WTA. Tot sâmbătă, Irina Begu, locul 38 WTA, a trecut, cu scorul de 6-4, 6-1, de Timea Bacsinszky, locul 46 WTA.

Astfel, România va evolua, în februarie 2019, în Grupa Mondială a Cupei Federaţiei. Tricolorele au fost ultima dată între primele opt naţiuni ale competiţiei în 2016, când au pierdut în sferturi, în faţa Cehiei, tot la Cluj-Napoca.

5 comentarii

  • Aloo, domnu Daraban…tot in cantonul cefereului stati? Pomana de la stat? Mare scofala ati reusit…glumite de santier vizavi de inaltimea cuiva..nu uitati ca sinteti singeorzan si lumea va cam stie inaltimea. Un telectual rasat ce sta in casa luata de la cefereu si baga ironii peste tot…vai vai

 • Din păcate văd că sunt şi unii care se semnează „ceferist” (nu te mai folosi de acest cuvânt nobil!), dând dovadă de:
  – laşitate
  – ipocrizie
  – nesimţire
  – lipsă de curaj
  neavând atâta putere să-şi spună numele.
  Unor asemenea personaje, parazitare prin atitudinea lor, nu o să-mi justific statutul meu. Sunt alţii în măsură care să facă acest lucru, şi sunt destui. În rest mai ia ceva ore de gramatică şi de comportament moral.
  PS
  Omenia, omenie aşteaptă!
  Din păcate, aşa-i când suferi de boala uitării. Să fii sănătos tovarăşe, asta-i ultima replică la nesimţirea d-tale!

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.