Actualitate Recomandări

Daniel Suciu: Cei care refuză nejustificat un loc de muncă nu mai primesc ajutor social

”Am auzit de atâtea ori că se încurajează nemunca și că există o categorie de oameni care preferă să nu accepte un loc de muncă pentru că au un venit minim garantat. În ciuda miturilor, PSD a susținut și votat ca persoanele asistate social care refuză nejustificat un loc de muncă să nu mai primească ajutorul social”, a menționat pe pagina sa de Facebook liderul parlamentarilor PSD din Camera Deputaților, Daniel Suciu.

El a adăugat: ”Așadar, am modificat şi completat art. 15, alin. 7 din Legea 416/2001, în sensul încetării dreptului la ajutor social a celor care refuză nejustificat o ofertă de muncă şi/sau de a participa la serviciile pentru stimularea ocupării forţei de muncă şi de formare profesională. Și cred că și pentru primari, indiferent de culoarea politică, este o veste foarte bună!”.

Foto: Facebook Daniel Suciu

6 comentarii

 • Danele frate ramanem fara electorat ai inebunit? Noi cei care incurajam lenea,noi care am marit lefurile bugetarilor din ANAF,ITM,PSI,MEDIU si cati doamne mai sunt, noi care am inventat tot felul de cursuri ptr.iobagii de privati predate de ilustrii nostrii analfabeti functionali, noi care i-am transformat pe privati in platitori de biruri ptr.fanariotii nostrii, noi care suntem condusi de infractorul nr.1 in alianta cu infractorul nr.2 care a pus toata industria romaniei pe butuci, noi care tot timpul am incurajat hotia,lenea, smecheria, noi care am transformat manelele in cele mai tari slagare, etc,etc,. Sincer imi pare rau de Radu Moldovan ca e in gasca voastra e singurul personaj care a facut ceva si ptr. cei multi ,spital, drumuri etc.etc. bata-te Ogagau sa te bata!

 • Dar de alocatiile copiilor care sunt 20 de Euro(imi e rusine s-o spun in lei) nimic? Bine ca aveti bani pt asistati si detinuti !!! Sunt curios daca D-l deputat stie cat costa pe luna un violator sau alti recidivisti pe luna?!!! Ati refuzat un peoiect initial de marire ?!!! Asa sustineti voi familia?

 • de-o pereche de adidasi contrafacuti de la rusi atat este alocatie unui elev,restul sa umble in curu` gol.Guvernanti burduhosi ce sunteti!

 • No ma, ai gasit un motiv sa te lauzi! Ma, tu nu vezi ce analfabeti, smenari, idioti, repetenti, borfasi, curve, rapandule aveti in partidul ala? Ar trebui sa-ti fie rusine sa scoti mecla din casa! Tu esti baiat simpatic si tanar dar baga de seama ca daca traiesti intre prosti cu timpul devii ca ei. Cum, ma, ai auzit tu despre mituri cum ca „psd” ar sustine nemunca? Dar esti orb, tu nu vezi din ce traieste partidul tau? Exploatand prostia si saracia, ai uitat?

 • Oferiti-le un post de Parlamentar PSD.
  Va fi de nerefuzat.
  Mai ales că e postul reprezintă în sine o categorie specială de asistați, nu doar sociali, dar au nevoie de consiliere psihologică manifestă des sindroame de persoane cu tulburări mentale şi de agresivitate.
  Plus judecând în modul cum se joacă cu Legile şi Instituțiile în mod discreționar , promovând pe linie ierarhică abuzuri şi derapaje clare de la valorile democratice denotă lipsă clară de discernământ.
  România lui Dragnea şi garniturii actuale PSD devine copia oglindă a Bielorusiei lui Lukasenko.

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.