Politică

Daniel Suciu, despre ”o bătaie de joc”

Vicepreședintele Camerei Deputaților, Daniel Suciu, spune că AUR a vrut să trimită românilor din Ucraina, în vremuri de război, cărți de dragoste ”cel mult îndoielnice”.

”Circ ieftin și penibil! A umblat Simion@compania prin Parlament cu cărți destinate românilor din Ucraina și a făcut un teatru jenant de parcă aceștia abia așteptau acest ajutor vital. În vremuri de război, romanticii AUR trimiteau cărți de dragoste, cu pasaje lascive, cu autori ruși și de pe vremea comuniștilor”, a postat Daniel Suciu pe Facebook.

El a spus în plen că AUR a vrut să trimită în Ucraina, țară aflată în război, cărți precum ”Iubire regăsită” și ”Dorința”, ”niște cărți cel mult îndoielnice”. ”O bătaie de joc!”, a concluzionat deputatul PSD Daniel Suciu.

Premierul Marcel Ciolacu a avut pe holurile Parlamentului un schimb de replici cu liderul AUR George Simion cu privire la drepturile românilor din Ucraina. George Simion şi mai mulţi parlamentari au venit cu teancuri de cărţi în limba română în braţe au spus că că cinci microbuze pline cu cărţi sunt blocate la graniţa cu Ucraina şi au acuzat statul că nu face nimic astfel încât aceste cărţi să ajungă la copiii români. Preşedintele AUR i-a oferit liderului PSD o carte ”Harry Potter” şi a afirmat că a înţeles că ”a luat Bac-ul mai târziu domnul Ciolacu”.

7 comentarii

 • Probabil pentru singura data sunt de acord cu Daniel Suciu. Partidul AUR este o sageata a Kremlinului si reprezinta cel mai mare pericol pentru Romania. Acest FSB-ist pe nume George Simion, a fost deconspirat de altfel ca fiind agent rus de catre serviciile din Republica Moldova si din Ucraina si interzis pe teritoriul acestor state. Simion inchide ochii de fiecare data cand Kremlinul ataca Republica Moldova prin declaratii, cel mai recent episod fiind cel legat de asa zisa limba moldoveneasca (inventata de Stalin, care a deportat si distrus sute de mii de romani dupa al doilea razboi mondial si a rusificat practic aceasta regiune).

  Cu AUR la putere am iesi din UE si din NATO si probabil am ajunge din nou aliatii rusilor, reamintindu-ne de cea mai neagra perioada din istoria Romaniei, cu inchisori comuniste, tortionari, distrugerea intelectualilor si defapt singura perioada cand am fost cu adevarat colonie a sovieticilor.

  Traim niste vremuri tulburi in care vom fi nevoiti anul viitor sa alegem intre o alianta PSD-PNL care ne distrug economic si un partid AUR national socialist (nu au nicio legatura cu dreapta, avand in vedere ca ei doresc nationalizare si ca statul sa detina cat mai mult), care ar stinge complet lumina.

  20
  12
  • sunt multe săgeți rusești și prin PSDeu’!!! tot la fel ca și AUR sunt deranjați de tot ce vine pe filieră vestică!!!

   3
   1
 • Nu văd care e rostul acestui discurs! Nu rezolvă nimic. E pierdere de vreme.
  Voi cu asta vă ocupați în Parlament, în loc să vă preocupe lucrurile importante; sănătatea, educația, criminalitatea, transportul, nivelul de trai.
  Vorbiți de un pseudo subiect! Vă coborâți la nivelul primitivilor de la AUR. Faceți circ ca și ei , sunteți la fel de primitivi.

  Cei care sunt “guralivi” precum Suciu și atacă adversarii politici, sunt cei care mai târziu își vor ataca propriul partid.
  Exemple: doamna Chichirau, care l-a atacat pe Primarul Cirica de la Iași si a făceau circ , apoi l-a atacat pe Dan Barna și a candidat la prezidenția USR, acum am auzit ca s-a dat demisia din USR.

  Ovidiu Florian (sau Florean) l-a atacat pe adversarul Radu Moldovan , apoi a atacat PNL- ul apoi a atacat Ciuma , a plecat la Forța Dreptei, apoi a plecat la AUR.

  Oare domnul Suciu când va începe să-și atace propriul partid?
  Are același temperament ca și Chichirau, Florean și ….ca mine.
  Eu de asta numa înscriu în nici-un partid, pentru că sigur ajung să mă cert cu conducerea partidului.

  19
  8
  • Frumoasă asumare a temperamentului, felicitări! Este de maxim bun simț să_ți cunoști bine plusurile și minusurile și apoi să te angajezi către plusuri și să eviți activitățile pentru care minusurile nu te recomandă.
   Subscriu ideii că cei care atacă în stânga ši în dreapta nu vor avea nicio reținere să_și atace prietenii și chiar „idolii”.

  • Am încă două exemple de “misile scăpate de sub control”;
   Luptătorul neînfricat Prigojin , călăul ucrainienilor se intoarce împotriva lui Putin și pornește spre Moscova.
   Senatoarea AUR , Diana Sosoaca atacă partidele de la guvernare, UE, NATO, corporațiile etc și după aceea se ceartă cu propriul partid, AUR și este dată afară.

   Eu cam așa îl văd pe Daniel Suciu , e agresiv, e în elementul lui , se simte bine când apar conflicte , cu AUR , cu USR, cu Superman Cîțu (care aterizează cu capu-n jos).
   Ciolacu ar face bine să se ferească, pt ca el e următorul!

   6
   2
 • PSD-ul fără școală nu pricepe termenul „beletristică”. La ei până și bunele intenții sunt puse la îndoială. Au blocat în vamă 5 microbuze cu cărți și au verificat șoferii de parcă duceau droguri. Rușine PSD, sunteți niște impostori de cea mai joasă speță!

  4
  2
Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS