Actualitate

Daniel Suciu: Majoritatea parlamentară rămâne PSD-ALDE

Majoritatea parlamentară rămâne PSD-ALDE, a afirmat liderul deputaţilor social-democraţi, Daniel Suciu, în contextul plecării din partid a trei parlamentari.

”Au plecat din grupul parlamentar. Eu zic să nu ne grăbim. Se încearcă tot felul de lucruri. Majoritatea parlamentară rămâne PSD – ALDE”, a spus Suciu la Parlament.

Daniel Suciu a infirmat informaţia potrivit căreia el ar fi demisionat din partid: ”E o prostie”.

Trei parlamentari au anunţat, miercuri, că demisionează din PSD, în semn de protest faţă de ”modul autocrat în care este condus în ultima vreme partidul”. Aceştia sunt Emanuel-Gabriel Botnariu, senator de Ilfov, şi deputaţii de Ilfov Corina-Alexandra Bogaciu şi Constantin-Cătălin Zamfira.

Daniel Suciu a mai spus că gestul lui Florin Iordache făcut în plenul Camerei Deputaţilor este unul regretabil. ”Nu judec cu două măsuri. Orice gest regretabil rămâne un gest regretabil, indiferent cine îl face. Este un gest regretabil, da”, a afirmat Suciu.

Întrebat dacă Iordache ar trebui sancţionat pentru acest comportament, el a spus: ”Asta rămâne să decidă Biroul permanent sau să vedem dacă se face sesizare. Eu nu judec cu două măsuri”.

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.