Politică

Daniel Suciu: Orice întâlnire cu primarii este o provocare profesională

Vicepreședintele Camerei Deputaților, Daniel Suciu, a participat la Summitul Autorităților Publice Municipale din România.

”Orice întâlnire cu primarii municipiilor din România este o provocare profesională, dar m-am bucurat să fiu din nou în mijlocul lor, de această dată în calitate de vicepreședinte al Camerei Deputaților”, a menționat Daniel Suciu într-o postare.

Dezbaterile au vizat: 1. Prezentul și viitorul politicii de coeziune. Tranziție verde și digitală la nivelul APL. Realități și provocări. 2. Reorganizarea administrativ-teritorială. Reglementări în serviciile publice, reformă fiscală si oportunități de finanțare pentru APL.

S-a discutat despre politica de coeziune post 2020, fonduri europene (acțiune conjugată pentru maximizarea impactului), regenerare urbană, transformare digitală și reziliență instituțională, sustenabilitatea mediului, simplificarea procedurilor administrative, reducerea birocrației și îmbunătățirea accesului la finanțare pentru proiectele locale, descentralizare în administrația publică (aducerea serviciilor publice mai aproape de cetățeni), economie circulară (reducerea deșeurilor, reciclarea și gestionarea durabilă a resurselor).

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS