Politică

Daniel Suciu: Un fel de moțiune

Moţiunea intitulată ”De la grânarul Europei la ruşinea Europei. Ministrul Daea distruge cu bună ştiinţă agricultura românească” a fost respinsă în plenul de miercuri al Camerei Deputaţilor, cu 83 de voturi pentru, 174 împotrivă şi o abţinere.

În moţiunea simplă iniţiată de USR şi Forţa Dreptei, ministrul Agriculturii Petre Daea este acuzat, printre altele, că nu a reuşit să obţină mai mulţi bani de la Comisia Europeană pentru sprijinul fermierilor în criza cerealelor ieftine din Ucraina.

”Un fel de moțiune… l-au pomenit de 51 de ori, de 4 ori pe minut, au râs de vremurile în care el a făcut școală, au râs de anii lui și l-au persiflat cum doar progresiștii știu. Și nu m-am răbdat și am intervenit pentru colegul nostru, Petre Daea”, spune vicepreședintele Camerei Deputaților, deputatul PSD Daniel Suciu.

2 comentarii

 • Bre Suciu, ia intervino tu pentru fermierii românași, abandonați în bătaia vântului și pierduți de pelicanul Daea – un păcălici – pe care voi îl susțineți ca pe primarul ala din Pitești la tribunal.
  Nu mai prostiți poporul cu lozinci, că fiecare vede cât de greu se trăiește, încât o pensionară zicea: mâine mă scol dimineață să cumpăr o pâine, că până după amiază cine știe cât va fi prețul.
  De ce ?
  Daia !

  18
  4
Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS