Recomandări Social

”Dar din dar se face rai” și polițiștii au dus cadouri de Crăciun la 80 de persoane din 11 localități

(FOTO) ”Crăciun mai fericit pentru 80 de persoane, din 11 localități, datorită unor polițiști năsăudeni și oameni de bine. Mânuțele oricărui copil ar trebui să deschidă cadouri și fiecare părinte ar trebui să aibă ce pune pe masă de Crăciun”, se arată într-un comunicat al IPJ Bistrița-Năsăud.

S-au îngrijit de acestea membrii Asociației ”Dar din Dar se face RAI”, coordonată de Mihaela Săliștean și 15 polițiști din cadrul Poliției Orașului Năsăud și Secției 6.

Aceștia au dus sâmbătă, 21 decembrie, daruri copiilor care trăiesc împreună cu familiile lor modest, în locuri greu-accesibile din 11 localități, din județ și unor bătrâni care se mulțumesc cu prea puțin.

”În frunte cu șeful Poliției Năsăud, oamenii de bine au ajuns în prag de sărbători, cu bucurie în suflet și daruri, la 80 de persoane. Au dus celor mici magica cutie de la Moșul, frumos împachetată, plină cu dulciuri, rechizite, hăinuțe și jucării. Celor bătrâni – un cuvânt de mângâiere, produse alimentare și promisiunea că vor reveni și altă dată. Au făcut posibilă această acțiune caritabilă mulți oameni de bine, iar o parte din bunuri au fost cumpărate cu bonurile valorice dăruite de polițiștii care au donat sânge, în valoare de peste 1000 de lei. Nu se poate spune de partea cui a fost mai mare bucuria…pentru că dar din dar se face RAI. Crăciun fericit tuturor, cu bucurie în suflet, cu sănătate, mese îmbelșugate și cei dragi alături!”,a transmis IPJ Bistrița-Năsăud printr-un comunicat.

Sursa foto: IPJ BN

2 comentarii

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS