Actualitate

De acum, găsiți la Bistrița produse organice care promit întinerirea tenului cu până la 12 ani (FOTO)

Ce femeie nu își dorește să arate tânără și frumoasă indiferent de vârstă? Cercetările recente arată că acest lucru este posibil cu ajutorul citrus stem, celulele stem din citrice, care înlocuiesc celulele moarte sau deteriorate ale pielii, conțin lipide și proteine, calmează iritațiile și măresc fermitatea.

Cu acest ingredient minune a fost creată cea mai nouă gamă de produse cosmetice MYSYmphony Luxury, lansată în acest sfârșit de săptămână de la My Symphony, singurul salon organic de beauty&nails din Bistrița.

Cristina Neagoș este cea care a creat o gamă întreagă de produse pe baza acestui ingredient – citrus stem – pentru toate tipurile de ten, inclusiv cel acneic, cu probleme, tenul matur – peste 30 de ani – și tenul cu riduri.

”Ingredientul activ pentru această gamă este cistrus stem, ceea ce înseamnă celule stem din citrice, mai precis din portocale în combinație cu pronalen bio-protect, un agent extras din piersică, măr și grâu. Pronalen bio-protect previne îngălbenirea tenului, apariția de pete, de acnee, dar, dacă acestea există, el le și tratează. În afară de aceste două ingrediente, am mai adăugat acidul hialuronic, vitamina E -, care e un bun antioxidant-, vitamina C, retinol, colagen și uleiuri vegetale prețioase: de argan, de luminița serii și uleiuri esențiale, în special de portocală. Am făcut o cremă antirid, una de noapte, una antirid pentru zona ochilor, un demachiant cremă care nu usucă pielea, nu trebuie spălat de pe față, nu încarcă fața și se poate folosi și în jurul ochilor. Am mai făcut o mască facială care curăță foarte bine porii în profunzime și nu usucă pielea, un booster foarte concentrat, crema pentru ten sensibil, pentru ten problematic (cuperoză și alte problemea le pielii) și am certificat un gel igienizant pentru mâini. Ni s-a părut că e necesar mai ales în această perioadă. Conține alcool de 96 de grade în procent de 70%, iar în plus avem glicerină care hidratează mâna foarte bine, nu o lasă să se usuce și uleiuri esențiale pure din portocală. Gelul miroase foarte frumos, dezinfectează și nu usucă mâna”, a explicat Cristina.

Diferența între aceste produse și altele existente pe piață este aceea că gama MYSYmphony Luxury conține procentul maxim de produși activi care se poate adăuga în creme.

”Dacă acidul hialuronic în cremele de pe piață este de 1%, la noi îl veți 2%, colagenul 3%, cistrus stem este de 4 grame per produs, ceea ce îl face foarte eficient. Cei care ne-au vândut acest ingredient ne-au sugerat să punem minim 2%, dar, împreună cu chimista care ne face rețetele, am hotărât să punem 4% pentru că este mult mai benefic tenului. Pronalen bio-protect tot așa e în concentrație de 4%. Eficacitatea produșilor activi conferă hidratare, luminozitate, lucrează foarte bine pe partea de antirid și promit întinerirea tenului cu 12 ani”, a spus Cristina Neagoș.

Iulia Dumitru a adăugat că studiile clinice efectuate pe citrus stem spun că, dacă e folosi regulat trei luni de zile în concentrație într-o cremă de până la 2%, întinerește tenul până la 12 ani.

”În produsele noastre fiind 4% concentrația, încercăm să avem rezultate și mai bune. Cistrus stem provine din culturi organice de portocale. Pronalen bio-protect este tot un extras natural din grâu, piersică și măr. Inclusiv conservanții sunt naturali. Produsele cosmetice pe care le prezentăm dețin certificat ISO 9001 de calitate și certificatul internațional acreditat de UE. Încercăm să facem lucrurile cât mai naturale, bio, care să ne ajute să ne menținem tinere, frumoase și cât mai sănătoase”, a adăugat Iulia.

Noile produse se găsesc de vânzare la My Symphony, strada Ghinzii nr. 36A, în curând pe site http://www.mysy.ro/, iar de săptămâna aceasta Cristina va începe să facă tratamente cu ele chiar în salon.

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=595465911160953&id=178162546224627

3 comentarii

  • Intinerirea tenului… vanzatori de speranta… asta sunt genul acesta de oameni. Lasati alcoolul si tigarile, incercati sa mancati cat mai sanatos si cumpatat, faceti un pic de sport si o sa vedeti adevarate progrese atat la tenul vostru cat si la intregul corp… nu aruncati banii pe tot felul de creme sau aparate minune care credeti ca va intinaresc, nu o sa o faca!!!

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.