Politică

De când se ocupă de turism, la CJ, Geea Balazsy nu ratează niciun eveniment de gen

De când se ocupă de turism la Consiliul Judeţean, Geea Balazsy, consiliera preşedintelui Liviu Rusu, nu ratează niciun eveniment care are legătură cu domeniul ei preferat.

Împreună cu Doina Sigmirean, şefa Agenţiei de Prestaţii Sociale Bistriţa-Năsăud, Geea Balazsy a urmărit, din primul rând, deschiderea festivă a Festivalului Internaţional de Folclor „Nunta Zamfirei”, ediţia a 16-a, şi a fost atentă la fiecare detaliu.

Ea a declarat pentru Timp Online că i-a plăcut baletul şi actorii Teatrului Bacovia, dar nu a agreat, în schimb, discursul „socăciţei electorale” cum am numit-o noi. Oricum, Geea a avut înţelepciunea să privească cu zâmbetul pe buze truda femeii de a aduce cât mai multe laude primarului.

În schimb, administratorul public al judeţului, Vasile Negruşeri, şi vicepreşedintele CJ Luca Iancu, aflaţi şi ei pe scaunele din primul rând, nu au fost la fel de încântaţi, figurile lor, surprinse de noi, fiind mai degrabă potrivite pentru „Moartea lui Fulger”, nicidecum pentru „Nunta Zamfirei”.

Cristiana Sabău

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS