Social

De ce au descins polițiștii în casa unui bârgăuan care stă cu iubita lui din Spania

O femeie din Spania care locuiește împreună cu un bărbat de 42 de ani din Mureșenii Bârgăului le-a dat bătăi de cap polițiștilor de la Serviciul de Investigații Criminale și de la Secția 2 Poliție Rurală Prundu Bârgăului.

Femeia, în vârstă de 42 de ani, a apelat marți seara la 112 ca să ceară ajutorul autorităților în urma unui conflict cu iubitul ei. Cu toate că apelul a fost efectuat de pe o cartelă prepay și femeia nu a mai răspuns după ce a fost apelată de mai multe ori, ea totuși a fost găsită.

”În seara de 28 aprilie a.c., în jurul orei 20.30, o persoană necunoscută, care vorbea cu dificultate limba română, a apelat serviciul de urgență 112, a solicitat ajutor, după care a închis. Apelul a fost efectuat de pe o cartelă prepay, iar ulterior nu s-a mai putut lua legătura cu apelantul”, a informat Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

Potrivit sursei citate, ”încă de la primirea apelului, pentru toți cei implicați a început o cursă contracronometru, fiind mobilizați de urgență polițiștii Serviciului de Investigații Criminale și cei ai Secției 2 Poliție Rurală Prundu Bârgăului. În urma verificărilor directe, în teren, dar și a măsurilor specifice și tehnice, polițiștii implicați au reușit identificarea persoanei care a efectuat apelul în aproximativ o oră.

Este vorba despre o femeie în vârstă 45 ani, cetățean spaniol, care locuiește în Mureșenii Bârgăului împreună cu concubinul acesteia, un bărbat în vârstă de 42 de ani. Aceasta le-a declarat polițiștilor că nu are nevoie de acordarea de îngrijiri medicale. Totodată, în urma verificărilor efectuate la fața locului, polițiștii au constatat faptul că, din cauza unor neînțelegeri și a consumului de alcool, femeia ar fi fost agresată de concubin. Aceasta nu dorește efectuarea de cercetări sau emiterea unui ordin de protecție, însă polițiștii monitorizează situația conflictuală”, a transmis IPJ Bistrița-Năsăud.

Sursa foto: Facebook

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS