Social

Filantropia Ortodoxă a dăruit 4 tone de alimente nevoiașilor și a îmbrăcat 130 de copii sărmani

Asociația Filantropia Ortodoxă a distribuit, de Paști, patru tone de alimente unui număr de 550 de persoane nevoiașe, oferind totodată haine și încălțăminte unui număr de 130 de copii orfani, din familii numeroase sau monoparentale.

Este al nouălea an consecutiv în care Biserica Ortodoxă derulează această campanie care, anul acesta, s-a numit “Faptele bune aduc bucuria învierii!”

”Marea sărbătoare a Învierii Domnului Iisus Hristos este Praznicul mult așteptat și mult iubit, care ne adună cu multă bucurie în Biserică și apoi în familie. Ne-am dorit ca bucuria Sfintelor Sărbători să fie deplină în fiecare casă și să venim în sprijinul familiilor nevoiașe care nu au să pună ceva sau destul pe masa de Sfintele Paști!Cu ajutorul bunului Dumnezeu și prin dragostea oamenilor credincioși care au avut grijă ca Lumina bucuriei să fie deplină și în casa copiilor și a oamenilor sărmani, am reușit să venim în ajutorul unui număr impresionant de persoane vulnerabile, nevoiașe, de pe raza întregului județ”, a declarat pr. Marius Pintican, președintele organizației.

Potrivit acestuia, peste 550 de persoane au primit pachete generoase. Fiecare a conținut: cozonac, pască cu brânză dulce și stafide, ouă proaspete, ouă vopsite, făină albă, făină de mălai, orez, zahăr, ulei, margarină, salam, conservă de carne, o sticlă de vin, suc carbogazos, 2 kg de carne pulpă porc, dulciuri pentru copii.

”Vă mulțumim tuturor celor care prin faptele voastre bune ați încheiat Sfântul Post al Păresimilor aducând multă bucurie „fraților prea mici” (Mt. 25, 40) ai Domnului Iisus Hristos! ​Mântuitorul Hristos, Izvorul tuturor darurilor, să ne facă pe toți părtași de bucuria și lumina Sfintei Sale Învieri”, a scris pr. PIntican.

https://www.facebook.com/marius.pintican/posts/10221369909530013
Etichete

4 comentarii

  • Toto: trebuia să apară și haterul de serviciu :)))

   Tu din fotoliu ce ai făcut? Ai dat un comment? :)))

   Biserica n-a bătut toba, că ziarul nu e al bisericii. Dacă nu se află ziceti că biserica nu face nimic. Dacă zice presa ce face, aia e iar bai că e „laudă”.

   Evident că centralizează resurse și le orientează pe unde e nevoie. In cartierul meu din Cluj e Asociația Christiana care ajută copiii cu abandon școlar. Vreo treizeci la o tură. E intre blocuri și lumea știe unde poate aduce bani, haine, rechizite. De undeva tre să vină banii. Iar la 5km e manastirea florești unde s-a făcut recent cămin pentru orfani, unde măicuțele o să aibă grijă de copii. Evident zero știri – nu e senzație, trebuie găsit un popă deviant să dea haterii discursuri. Alea bune nu fac trafic.

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS