Actualitate

De sărbători, alege bucate românești produse în Bistrița

(FOTO) Cofetariile Cristina te așteaptă cu drag, ca în fiecare an de sărbători, cu prăjituri de casă, cozonaci, fursecuri și alte bunătăți cu iz aniversar, care se găsesc zilnic, proaspete și gata împachetate, în toate punctele de desfacere din Bistrița. De aici le puteți achiziționa fără comandă prealabilă, în condiții de maximă siguranță.

Echipa Cristina e o mână de oameni care au o pasiune comună: dulciuri de calitate superioară, realizate cu dragoste, cu respect față de rețetele tradiționale pe care le perfecționează cu dedicare de 30 de ani.

Ingredientele sunt naturale și selectate cu grijă, furnizate numai de colaboratori de încredere: unt, lapte, ouă, nucă, frișcă naturală și miere, toate acestea sunt achiziționate doar de la producători bistrițeni.

În același spirit, Cofetăria Cristina te încurajează ca, și în acest an, să cumperi românește, bunătăți produse în orașul tău.

„Clienții noștri mulțumiți, care au devenit de-ai casei de-a lungul anilor, sunt marea noastră bucurie și ne încântă să le fim alături la cele mai importante evenimente aniversare și uneori, la cele mai prețioase momente din viață”, ne spune Cristina.

Sărbători fericite, pline de savoare și tradiție culinară locală!

https://www.facebook.com/Cristina.cofiserie/posts/3409450419091657

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.